Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Manchester United u drugom poluvremenu slomio otpor Spursa

\'Manchester United\'s Wayne Rooney runs with the ball during their English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at Old Trafford in Manchester, northern England, October 16, 2010.
Reuters
22.08.2011.
u 23:05

Tottenham se u prvom poluvremenu uspio obraniti pred silnim naletima igrača Manchester Uniteda, no u nastavku obrana Spursa je popustila. Crveni su vragovi u posljednjoj utakmici 2. kola engleske Premier lige pobijedili Londončane sa 3:0

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp u Manchester je otišao bez našeg Luke Modrića. Priliku je dobio Kranjčar, no ovaj mu put nije išlo. Niku je u 74. minuti zamijenio Pavljučenko. Vedran Ćorluka u igru je ušao početkom nastavka umjesto Walkera.

Manchester United je stvorio nekoliko dobrih prigoda u prvom poluvremenu, ali je Friedel dobrim obranama uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom. No, u nastavku domaća je momčad krenula silovitije.

Welbeck je u 61. minuti načeo mrežu Tottenhama. Na 2:0 povisio je Anderson u 76. minuti, a za konačnih 3:0 zabio je Rooney tri minute prije kraja.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Topgen
Topgen
00:11 23.08.2011.

Sad vam je jasnije zasto Redknapp ne pusta Modrica ni za 35 M€ .

Avatar Idler 3
Idler 3
23:38 22.08.2011.

Već sam prokomentiral na drugom članku - bez Luke nemaju nit protok nit posjed lopte. Kranjčar i V-d-V mogu odlično odigrat tekme protiv slabijh protivnika al protiv jačih jednostavno nemreju bit istovremeno u sastavu !!!

ST
Startrack
23:56 22.08.2011.

Redkamp je pravo rekao kad je izjavio daje bez Modrica Totenhem tim sredine tabele. Za mene Modric za klasu bolji nego Kranjcar. Neuporedivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije