Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspješan trener

Manchester je Moyesu zbog otkaza platio 6,5 milijuna eura odštete

David Moyes
Reuters (Ilustracija)
10.09.2014.
u 21:23

Moyes je na klupu Uniteda sjeo na početku prošle godine umjesto Alexa Fergusona, a loši rezultati natjerali su upravu kluba da ga otpusti već u travnju

Iako je bio jedan od najneuspješnijih trenera Manchester Uniteda, David Moyes obogatio se na temelju tog angažmana. Financijsko izvješće kluba s Old Trafforda pokazalo je da je škotski trener, zajedno sa svojim osobljem, dobio nevjerojatnih 6,5 milijuna eura odštete!

Podsjetimo, Moyes je na klupu Uniteda sjeo na početku prošle godine umjesto Alexa Fergusona, a loši rezultati natjerali su upravu kluba da ga otpusti već u travnju. Manchester je završio na sedmoj poziciji i nije izborio nastup u Europi, ali je Moyesa bogato nagradio.

Komentara 1

BL
Blender
10:25 11.09.2014.

Citav svijet je otisao u (znate vec kamo) jer se nagraduju neznalice i lopovi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije