Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI TOPNIKA

Manchester City produljio krizu Arsenala, uz Brentford stigli do polufinala Liga kupa

Carabao Cup - Quarter-Final - Arsenal v Manchester City
Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.12.2020.
u 23:26

City je poveo u trećoj minuti preko Gabriela Jesusa, no Alexandre Lacazette je u 31. izjednačio. U nastavku susreta Manchester City je odjurio do pobjede golovima Mahreza (55), Fodena (59) i Laportea (73)

 

Engleski premierligaš Manchester City i drugoligaš Brentford izborili su plasman u polufinale engleskog Liga kupa.

City je na gostovanju deklasirao Arsenal sa 4-1, dok je Brentford pobijedio Newcastle United sa 1-0.

"Građani" su produbili krizu "Topnika" koji su u posljednjih šest nastupa samo jednom slavili. Arsenal se dobro držao u prvom poluvremenu, no u nastavku susreta je momčad Pepa Guardiole bila uvjerljiva.

City je poveo u trećoj minuti preko Gabriela Jesusa, no Alexandre Lacazette je u 31. izjednačio. U nastavku susreta Manchester City je odjurio do pobjede golovima Mahreza (55), Fodena (59-11m) i Laportea (73).

Brentford je nastavio skidati "skalpove" premierligaša upisavši i četvrtu uzastopnu pobjedu protiv nekog od klubova iz elitnog razreda engleskog nogometa.

Seriju je otvorio pobijedivši u 2. kolu Southampton, potom je u 3. kolu pao WBA, u osmini finala Fulham, a sada i Newcastle United za najveći uspjeh kluba u nekom od engleskih kupova.

Pobjednički pogodak postigao je Josh Dasilva u 66. minuti.

U srijedu su preostala dva susreta četvrtfinala, a sastaju se Stoke City - Tottenham Hotspur, te Everton - Manchester United.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije