Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Manchester City poput Liverpoola prošle sezone, pogledajte što su prokockali!

Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
28.12.2014.
u 18:19

Imali su 2:0 na svom terenu i Burnley je svejedno stigao do 2:2

Burnley je na Etihadu odigrao 2:2 s Manchester Cityjem i na taj je način spriječio građane da se približe na bod zaostatka vodećem Chelseaju. U zanimljivoj je utakmici City bio bolja momčad, ali je Burnley dva puta iskoristio nepažnju u obrani i zabio.

Utakmica na Etihadu je krenula dosta smireno, a Manchester City je dominirao. Prvih deset minuta se igralo ispred gostujućeg gola.

Manchester City je bolju igru pretvorio u vodstvo u 23. minuti. Lijepu akciju su odigrali igrači domaće momčadi, a završili su je Navas i Silva. Navas je dodao s desne strane prema sredini gdje je utrčao Španjolac koji je smireno loptu poslao u donji desni kut.

Deset minuta kasnije City je i povisio vodstvo. Spektakularan pogodak je djelo Fernandinha. Samir Nasri je odradio veći dio posla, oslobodio je prostor i odlučio je odigrati povratnu loptu za Fernandinha koji je s dvadesetak metara poslao loptu u gornji desni kut Heatonovog gola.

>> Prvenstvenu ljestvicu, sve rezultate i statistiku pogledajte na Goal.com

Igrači Manchester Cityja pobrinuli su se ua uzbudljivih četrdeset minuta igre. Konstantno se igralo pred gostujućim golom, a Cityjevi su igrači kombinirali prelijepe akcije iz kojih su se i realizirala dva pogotka. Najzapaženiji na terenu su svakako bili Milner, Silva, Nasri i Fernandinho.

Liječnici su morali intervenirati na terenu nakon što je Zabaleta ostao na travnjaku poslije okršaja s Mangalom. Igrač Cityja se nakon nekoliko minuta vratio u igru sa zavojem oko glave.

Burnley je iznenađujuće došao do pogotka samo dvije minute nakon povratka s poluvremena. Cityjeva obrana je zaspala i trenutak je bio dovoljan Danielu Ingsu da pošalje loptu prema Hartovom golu. Tamo se našao George Boyd koji je u trenutku upućivanja udarca možda bio i u zaleđu, ali sudac nije prekinuo napad. Boyd je skrenuo loptu koja je prevarila Harta i završila u golu.

City je i nastavio prijetiti i nakon primljenog pogotka, a odličnu je priliku imao Samir Nasri u 56. minuti. On je opalio s ruba šesnaesterca, ali je gostujući golman odlično reagirao i spasio je svoj gol.

Pellegrini je od 75. minute odlučio priliku dati veteranu Franku Lampardu umjesto Nasrija.

Gosti su u potpunosti preokrenuli utakmicu. Nakon što su gubili 2:0 stigli su na 2:2. Odličan je pogodak u 81. minuti postigao Ashley Barnes nakon što je nakon slobodnog udarca u gužvi u kaznenom prostoru došao do lopte.

REZULTATI:

Tottenham Hotspur - Manchester United 0:0
Southampton - Chelsea 1:1
Aston Villa - Sunderland 0:0
Hull City - Leicester City 0:1
Manchester City - Burnley 2:2
Queens Park Rangers - Crystal Palace 0:0
Stoke City - West Bromwich Albion 2:0
West Ham United - Arsenal 1:2
Newcastle United - Everton 3:2

>> Sveci spasili prvenstvo, Jose Mourinho nije nimalo zadovoljan

>> Tottenham i Manchester United odigrali 0:0 uz 'bezbroj' prilika

Komentara 1

MA
maxxxx
18:55 28.12.2014.

evo southampton spasio prvenstvo, a burnley ga opet zaje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije