Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Man. Utd prvi engleski klub s više od 60 mil. funta zarade od nagrada i TV prava

'Manchester United players celebrate on the final whistle in the English Premier League football match between Blackburn Rovers and Manchester United at Ewood Park, Blackburn, north-west England on Ma
'GLYN KIRK'
25.05.2011.
u 09:12

Novopečeni engleski prvak Manchester United postao je prvi premijerligaški klub koji je u sezoni zaradio više od 60 milijuna funta od nagrada i TV-prava

Crveni vragovi sezonu su završili bogatiji za 60,4 milijuna funta što je, preračunato u nama poznatije valute, više od 500 milijuna kuna. Sedam je to milijuna funta više od prošle godine.

Drugi klub po zaradama u Premijernoj ligi londonski je Chelsea sa 57,7 milijuna funta(480 milijuna kuna), a čak je i klub koji je najgore prošao u netom završenom prvenstvu Blackpool zaradio 39,1 milijun funta (326 mil. kuna)!

Komentara 2

BO
bomba
16:42 25.05.2011.

još treba dodati novce od sponzora i LP

PO
Posavina09
19:47 25.05.2011.

k*****a iz vecernjeg pise..NAJGORI je zaradio 39,5 bla bla miliona..neki su zadovoljni i sa manje..ko tebe stavi u tu stolicu pitam se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije