Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLUCIJA U NATJECANJU
Povratak na članak

Mamiću svi talenti na oku, kraj Sesveta i ovakve Lokomotive

– Prva ideja bila je izdignuti starije pionire, dečke u najosjetljivijoj dobi za razvoj, na nacionalnu razinu, budući da, primjerice, Dinamo, Hajduk, Rijeka ili Osijek u svojim regionalnim središtima u tom godištu nemaju dovoljno jake poticaje – kazao je Jozak.

Komentari 7

LI
Lisabon
13:44 14.03.2014.

Nemojte se cuditi ovom "pametnom"komentaru od Dasovica,covjeka koji misli da je novinar.Pa on bi popljuvao svaki moguci prijedlog ikoga tko ima ili je imao veze s Dinamom.Covjek je navijac Hajduk (sta je njegovo pravo),gle cuda pise clanke o Dinamu,a inace pise negativisticki (sta je njegovo pravo),ali uvijek prije neke vazne Dinamove utakmice ili se javi (obavezno) kad Dinamo izgubi.Specijalnost su mu naruceni clanci.Ako itko misli da ovaj gore opisani prijedlog od Jozaka nije dobar za nas nogomet,onda taj zbilja nasoj ligi i klubovima i domacim igracima ne zeli dobro.Tu izuzimam Dasovica jer za njega znamo da ne zeli dobro.

VL
Avatar jure23
jure23
14:04 13.03.2014.

podrška Mamiću, upravi, igračima i cijelom stručnom stožeru na velikom uspjehu u proizvodnji največih igrača što je postao najprepoznativiji svjetski brend, a jovanović boysi mogu da lupaju minuse koliko god hoće..

VL
DU
Deleted user
18:12 13.03.2014.

Dasoviću majstore , mrzitelju Dinama ! Mamić će u svakom sustavu bit uspješan ,a ti nikada nećeš biti dobar novinar !

VL
BJ
bj1204
20:48 13.03.2014.

Ovo najbolje rješenje "ni po babi ni po strićevima". Ako je po zakonu onda je moguć raspad sistema, dok po Mamićevom više nejde.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:39 13.03.2014.

Ali Dinamo 2 već nastupa u 1. HNL pod nazivom Lokomotiva...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.