Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJO GOLUB ZA VL

Mamić se trebao vratiti u Hrvatsku prije dva dana, evo što kaže njegov odvjetnik

04.04.2021.
u 21:36

Pravomoćnom presudom određena mu je kazna zatvora od četiri godine i osam mjeseci, ali još nije dobio rješenje o tome kad bi je trebao odslužiti.

Zoran Mamić odletio je 26. ožujka u Dubai kako bi riješio privatne poslove i trebao se vratiti u petak 2. travnja no ipak nije.

- Nije, idući tjedan se vraća - odgovorio nam je Mamićev odvjetnik Mijo Golub na pitanje je li se njegov klijent vratio u Hrvatsku.

Naime, upravo nam je Golub nakon odlaska Zorana Mamića spomenuo petak 2. travnja kao dan povratka.

- Otišao je u Dubai i tu nema ništa sporno, mislim da mu je povratna karta za idući petak (2. travanj, op.a.) - rekao nam je Mamićev odvjetnik i dodao:

- On je naš građanin i ima prava kao svi drugi. Od presude nije prošlo ni mjesec dana, mora neke morate neke stvari završiti i pripremiti. Ipak je radio nekoliko godina tamo i to formalne. Tu su zajmovi, porezi, odjava telefona, neke specijalne punomoći... To ne može riješiti iz Hrvatske.

Pravomoćnom presudom određena mu je kazna zatvora od četiri godine i osam mjeseci, ali još nije dobio rješenje o tome kad bi je trebao odslužiti, što znači da još uvijek ima pravo na slobodu kretanja, čak i preko granice.

Također, svakako je olakotna okolnost za Mamića mlađeg to što se tijekom cijelog postupka ponašao uzorno, dolazio na ročišta, platio jamčevinu i ni na koji način nije opstruirao proces. Let mu je bio iz Beča, što znači da je prvo morao automobilom u tom smjeru, a potom se ukrcao na zrakoplov.

Komentara 30

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
04:40 05.04.2021.

dolazi on sigurno i uzima svoju jamčevinu

DU
Deleted user
08:52 05.04.2021.

Horvatinčić nije u Dubaju, pa opet nije u apsani. Pije kavu na Cvijetnom.

LI
linkser2
05:59 05.04.2021.

pustite čovjeka da plati tamo poreze...navikao je na red...hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije