Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo na Mađare

Mamić o suparniku u pretkolu LP: Nismo bili sretne ruke, u velikom su naletu

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
31.08.2020.
u 17:12

Respektiramo Ferencvaroš, riječ je o vrlo dobroj momčadi koja je izbacila veliki Celtic, no naš cilj je Liga prvaka - kaže Mamić.

Dinamo će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv mađarskog Ferencvaroša, a susret će se igrati u Budimpešti 15. ili 16. rujna. Zoran Mamić, trener zagrebačkih plavih, osvrnuo se na ono što ih očekuje u tom okršaju.

- Ponovno nas očekuje teško gostovanje i stari poznanik. Niti ovog puta nismo bili sretne ruke da igramo na domaćem igralištu. Međutim, moramo se prilagoditi situaciji. Kazali smo i prije Cluja koji su naši ciljevi. Respektiramo Ferencvaroš, riječ je o vrlo dobroj momčadi koja je izbacila veliki Celtic. Sigurno su u velikom naletu. No, mi želimo u playoff i Ligu prvaka što znači da moramo pobijediti u Mađarskoj - kazao je Mamić te dodao:

- Uz sav respekt prema njihovoj kvaliteti i velikim ulaganjima vjerujem kako smo mi bolji. Ali vrijedi samo ono što se pokazuje na terenu, a mi se nadamo kako ćemo dokazati da zaslužujemo nastup u posljednjem kolu i potom Ligi prvaka.

Video - Slavlje igrača Dinama nakon pobjede na Clujom

Komentara 2

DH
dalibor.hren
19:53 31.08.2020.

A kaj bi hteĺ, Špičķovinu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije