Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u završnici
Povratak na članak

Mamić: Ne znam što se događa Eduardu i zašto prima jeftine golove

- Bili smo blizu velikog iznenađenja, kojim bismo i dodatno zakomplicirali prvenstvo. No, nismo izdržali, ali vjerujem da smo po tko zna koji put razuvjerili one koji sve znaju – jasno je aludirao Ćuk

Komentari 23

MA
magnum2013
21:47 13.03.2016.

Mislim da malo krivo razmišljamo kad treba nekoga osuditi i izreči mu kritiku. Očito ni Mamić nije imun od toga. Zašto nije pokušao razmišljati na način da dinamov golman stoji m2/3 utakmice bez intervencije i onda se lako dese pogreške. Zašto Mamić ne prizna da je udarac lijepo izveden, a lijepo smo to vidjeli sa zapadne tribine. Da je Dinamo dao takav gol mi bi pričali o majstorski izvedenom slobodnom udarcu. Sada kao i puno puta do sada mi pričamo o lošem golmanu. To smo radili i kod prijašnjih golmana. Bili su neiskusni i primali "jeftine" golove, a danas naprimjer taj Zelenika nam je mogao sa svojim prekrasnim intervencijama uskratiti pobjedu. Kod drugog gola vidjeli smo kako je loša vezna Dinamova linija i Lokomotiva je uspješno izvela kontru za drugi gol. Nitko ne vidi šetaće Mashada i Čorića, ali vidi kad kiksa golman. Njegove se greška plačaju, a loši igrači ćesto se izvade pogodkom i o njima nitko ne priča. Zato razriješimo već jednom tu dilemu. Imamo Sempera i Livakovića, zaboravimo sve ostale, ali bez pomoći ostalih 10 igrača svakom će biti teško.

VL
Avatar feudalac
feudalac
09:43 14.03.2016.

...podijeljena su mišljenja navijača na društvenim mrežama oko toga treba li trener Burić ostati nakon sramotne igre, ako se to može nazvati igrom protiv Zagreba koji je već praktički ispao iz lige a imao je na Poljudu veći posjed lopte. Kao što znamo hajduk je pobijedio zahvaljujući sucu koji je dosudio nepostojeći penal, molim VL jednu anketu da vidimo što javnost misli treba li Burić i dalje biti trener hajduka!?

VL
VK
vječni krojf
16:09 14.03.2016.

Morao bi Mamic polako sa tom samouvjernoscu.Dinamo igra sve slabije,nekako mrtvo,neki igraci se secu po terenu(Henriquez)a Mamic drijema pokraj aut linije.Mora biti malo temperamentniji i nekada malo razbuditi te ljencine.Ruzno je bilo gledati kako Lokomotivi dozvoljavaju da se vrati u igru i izjednaci.Mamic mora razgovarati sa Eduardom jer takve golove ne dobijaju ni pocetnici.Goloman si postavi zivi zid i stoji onda iza njega,tako da ne vidi loptu.Taj udarac cekicija je morao braniti,jer ako ovako nastavi prokockati ce naslov prvaka.Vidi se da Dinamo nema gazde,a to su mnogi znali kojima je smetao Zdravko Mamic.Tu je pocetak rusenja Dinama.

VL
BL
Blender
10:27 14.03.2016.

Bio je dobar slobodnjak i to je to a da je Eduardo rupa na golu to potvrduje liga prvaka!!!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:31 14.03.2016.

Mamić: Znam što se događa Eduardu i zašto prima jeftine golove kada duša, srce i gazda modre svetinje brat Zdravko radi izgleda higiene HNL-a tako odredi.

VL
Avatar Herceg-Bosna-Mostar
Herceg-Bosna-Mostar
07:16 14.03.2016.

Eeee Mamiću svi se mi pitamo zašto ti je jeftin obraz već duže vrijeme

VL
NO
NoviPravednik
21:07 13.03.2016.

Tata vam je mislio pustit, krenuo je igrat iz 1/2 ali to bi bilo previše sumljivo! Eduardo prima golove zato što je drugorazredni golman, to se vidjelo u LP!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:46 14.03.2016.

Na oko uzbudljiva utakmica u kojoj se pobjednik znao več prije početka prvenstva.

VL
ER
erorodic
22:09 13.03.2016.

Vatreni sam navijač Dinama i uvijek sam pronalazio način kako nije istina kad Hajduk i ekipa iz Dalmacije govore loše o sucima i kako se uvijek navlači na Dinamo. Međutim ovo danas kako su suci napravili za Hajduk i Dinamoo je nevjerojatno. Dinamo nije u stanju dobiti Lokomotivu na svom stadionu, nego uz očito zaleđe Soudania postiže gol u zadnjoj minuti, da stvar bude gora, Hajduk uz malo je reći "smiješnog penala" pobijedio Zagreb, uvjerljivo zadnjeg na tablici. Bilo mi je interesantno gledati kao se igrači Zagreba smiju nakon što je sudac dosudio penal. Ovo je dno dna našeg nogometa, svi ovi Vučemilovići, Šuprahe, Stranjohe i ini, molim vas iz poštovanja prema Hrvatskom narodu i našem nogometu budite dostojanstveni i napustite taj častan posao te prepustite mladima za koje se nadam da nisu toliko u strahu suditi protiv Dinama i Hajduka. Nadam se da mi neće moji kao ni suparnici iz Hajduka zamjeriti što sam ovo napisao, ali ovo je DNO DNA našeg nogometa i nažalost karcinom se ne može izliječiti dok nam čelnici HNSa i sudačke organizacije ne odu u zaborav. Uvjeren sam da bi se i BBB i Torcida mogli složiti te u Zagrebu i Splitu pokrenuti jedan veliki val nezadovoljstva, nažalost manji klubovi poput Osijeka, Istre, Slaven Belupa i ostalih to nisu u stanju stoga predlažem da Dinamo i Hajduk budu složni i pomognu manjim klubovima jer ovaj i ovakav nogomet uz suce kakve imamo je NEGLEDLJIV i ŽALOSTAN.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
23:18 13.03.2016.

Tko ga je doveo menadžeru engleskog tipa? Lopine!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.