Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje u Moskvi

Mamić nahvalio Vlašića: Ali imamo i mi svoje kvalitete

Zoran Mamić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
28.10.2020.
u 17:02

Nakon 12 kola ruskog prvenstva CSKA je drugi na tablici sa 25 bodova, dok vodeći Spartak iz Moskve ima dva boda više

Uoči susreta 2. kola skupine K Europske lige trener Dinama Zoran Mamić u srijedu je istaknuo da je uvjeren da mogu ostvariti dobar rezultat u gostima kod moskovskog CSKA-a, koji predvodi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić. 

 - CSKA ima dobre pojedince, dobro izgledaju i kao momčad, može se reći da je to jedan od najboljih ruskih klubova. Osim toga, imaju sjajnog Nikolu Vlašića koji u kontinuitetu igra odlično i koji svojom genijalnošću može riješiti utakmicu i kad momčad ne igra dobro.

Moramo obratiti pažnju na njega, ali i na ostale igrače CSKA-a. No, imamo i mi svoje kvalitete i uvjeren sam da možemo napraviti dobar rezultat u Moskvi - izjavio je trener Dinama.  

Nakon 12 kola ruskog prvenstva CSKA je drugi na tablici sa 25 bodova, dok vodeći Spartak iz Moskve ima dva boda više.

U ponedjeljak je CSKA u susretu 12. kola pobijedio Arsenal iz Tule s 5:1, uz dva gola i asistenciju Nikole Vlašića. Hrvatski veznjak je ove sezone u ruskom prvenstvu već zabio šest golova, a tome je dodao i četiri asistencije. 

CSKA je u prvom kolu Europske lige kod austrijskog Wolfsbergera odigrao 1:1, a asistent za jedini pogodak ruskog kluba bio je Nikola Vlašić.

Uspoređujući CSKA i Feyenoord, s kojim je Dinamo prošlog tjedna u Maksimiru odigrao 0:0, Zoran Mamić je kazao: To su drugačije momčadi, kod Feyenoorda postoje automatizmi u igri, dok kod CSKA-a to nije izraženo u toj mjeri. No, ruska momčad ima snagu, brzinu i individualnu kvalitetu". 

- Ritam utakmica je težak i naravno da je to iscrpljujuće. Imamo određenih problema s nekim igračima, ali do utakmice sve će doći na svoje. Imamo kvalitetan kadar i vjerujem da možemo odgovoriti na sve izazove - ocijenio je trener Dinama.

Vjeruješ u prognoze kladionica? Pogledaj današnju Germania ponudu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije