Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE KRITIKE
Povratak na članak

'Dejan Lovren je simbol neučinkovite rastrošnosti Liverpoola'

'Sigurno bolji nego na početku sezone, teško da može biti gori, ali to je još uvijek daleko od uloge u kojoj ga je vidio Brendan Rodgers i zbog čega je izdvojio toliki novac za njega.'

Komentari 3

VK
vječni krojf
16:32 07.03.2015.

Da mi je znati sta je Lovren ucinio novinarima VL-a koji ga vec mjesecima samo kritiziraju,jednostavno ga progone.Neznam niti jednog igraca da ga mediji toliko omolozavaju,i to jos novinari njegove domovine.Lovren je u Europi kao Mamic u Hrvatskoj.Em ovakav,em onakav,svaki primljeni gol pripisuju Lovrenu.Ispada da on sam igra u obrani i da samo on grijesi,svi ostali igraju odlicno.Sramota.

VL
ZG
zg223
06:21 08.03.2015.

vi samo sirite dezinformacije...daj se dogovorite medjusobno novinarcici u v.l.dali je dobar ili los?svaki dan neki novi bezvezni tekst o njemu..pff

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.