Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE KRITIKE

'Dejan Lovren je simbol neučinkovite rastrošnosti Liverpoola'

Dejan Lovren
Press Association/PIXSELL
07.03.2015.
u 16:21

'Sigurno bolji nego na početku sezone, teško da može biti gori, ali to je još uvijek daleko od uloge u kojoj ga je vidio Brendan Rodgers i zbog čega je izdvojio toliki novac za njega.'

Ozljeda Mamadoua Sakha omogućila je povratak Dejanu Lovrenu u prvih 11 Liverpoola. Međutim, Francuz je sada ponovno spreman pa su se pojavile dvojbe o tome treba li već protiv Blackburna u utakmici četvrtfinala FA kupa hrvatski branič preseliti na klupu.

"Treba li se Mamadou Sakho vratiti u prvu momčad nakon ozljede? Ovo pitanje je formulirano zbog Mamadoua Sakha, a zapravo ovisi o Dejanu Lovrenu. Branič koji je stigao za 25 milijuna eura iz Southamptona postao je simbol onoga što simbolizira neučinkovitu rastrošnost Redsa prošlog ljeta. Dok neki vide njegov napredak, Lovren i dalje ima puno oscilacija", pišu britanski mediji.

"Lovren je sigurno bolji nego na početku sezone, teško da može biti gori, ali to je još uvijek daleko od uloge u kojoj ga je vidio Brendan Rodgers i zbog čega je izdvojio toliki novac za njega, a to je zapovjednik obrane. Odigrao je dobro drugo poluvrijeme protiv Manchester Cityja i malo je griješio protiv Burnleya, te pokazao karakter nakon što je bio tragičar protiv Bešiktaša."

Obrana Liverpoola je ulaskom Sakha u momčad, a seljenjem Lovrena na klupu prepolovila broj primljenih golova. Od 1,4 primljenih golova u prosjeku s Lovrenom u prvih 11 do 0,7 sa Sakhom.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Lovren: Bio sam najtužniji čovjek, nisam mogao spavati...

Komentara 3

VK
vječni krojf
16:32 07.03.2015.

Da mi je znati sta je Lovren ucinio novinarima VL-a koji ga vec mjesecima samo kritiziraju,jednostavno ga progone.Neznam niti jednog igraca da ga mediji toliko omolozavaju,i to jos novinari njegove domovine.Lovren je u Europi kao Mamic u Hrvatskoj.Em ovakav,em onakav,svaki primljeni gol pripisuju Lovrenu.Ispada da on sam igra u obrani i da samo on grijesi,svi ostali igraju odlicno.Sramota.

ZG
zg223
06:21 08.03.2015.

vi samo sirite dezinformacije...daj se dogovorite medjusobno novinarcici u v.l.dali je dobar ili los?svaki dan neki novi bezvezni tekst o njemu..pff

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije