Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
košarka

Malaga Hoy: Repeša i Mršić favoriti za Unicaju

\'14.01.2012., Zagreb - NLB, 16. kolo, Cibona - Maccabi Electra. Jasmin Repesa Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
10.05.2012.
u 21:56

Javna je tajna da je hrvatski izbornik i Cibonin trener prva želja menadžmenta kluba koji je završio na devetom mjestu španjolskog prvenstva

Po pisanju španjolskog dnevnika Malaga Hoy, Unicaju iz Malage mogao bi preuzeti hrvatski trenerski tandem Jasmin Repeša i Veljko Mršić.

Javna je tajna da je hrvatski izbornik i Cibonin trener prva želja menadžmenta kluba koji je završio na devetom mjestu španjolskog prvenstva, ali je i unatoč tome izborio Euroligu. Po toj bi ideji Mršić, bivši igrač ovog klua, pripremio momčad i vodio ju sve dok Repeša ne završi posao s hrvatskom reprezentacijom u kvalifikacijama za Eurobasket.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije