Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

‘Majmuni’ u crnom su nas pokrali, to je sramota!

'21.04.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Prva utakmica cetvrtfinala Lige prvaka, RK Croatia osiguranje Zagreb - THW Kiel. Marko Kopljar.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
22.04.2012.
u 19:16

IVANO BALIĆ Tko je jači, Kiel ili Barcelona? - To su dvije podjednake ekipe, a mi smo pokazali da se možemo nositi s njima

Nikša Kaleb, bivši hrvatski reprezentativac, pratio je prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između rukometaša CO Zagreba i Kiela (31:31) u društvu trenera Zlatana Saračevića i Vladimira Jelčića.

– Znao sam da zagrebaši mogu iznenaditi Kiel, ali nitko, pa ni ja, nije očekivao plus sedam u jednom trenutku. Da je sve bilo normalno, otišao bi Zagreb na uzvrat s lijepom zalihom – rekao je Kaleb.

A što to nije bilo normalno?

– Oni "majmuni" u crnom. Kada su vidjeli da bi "zebre" mogle biti posramljene, počeli su fućkati na štetu "lavova". I nisu se sramili pet lopti zaredom dati Kielu. To je strašno. Čudo jedno kako su igrači CO Zagreba ostali mirni. Razumijem da suci poklone dvije, tri lopte pa onda malo stanu. Ali ovi su naočigled pune dvorane svirali nekakve nepostojeće situacije – istaknuo je Kaleb.

Ovakvo suđenje Zagreb sigurno neće imati u Sparkasse areni.

– Nema veze. Zagreb ima šanse da se plasira na završni turnir u Köln. Sada je pritisak na domaćinu, a zagrebaši će biti puno opušteniji. A kada su opušteni, onda mogu pobijediti sve pa i Kiel. Uostalom, takvim pristupom iznenadili su Barcelonu na njihovu parketu – istaknuo je Kaleb koji sve glasnije razmišlja da se okuša kao trener.

– Od podvodnog ribolova nema previše financijske koristi. I obiteljski posao ne ide baš najbolje. Mogao bih početi raditi s klincima, ali onako ozbiljno. Ne želim im biti samo "dadilja" u tih sat, dva treninga. Želim ih nešto naučiti – istaknuo je Kaleb.

David Špiler, slovenski reprezentativac i jedini stranac u momčadi Zagreba, ima recept kako proći dalje.

– Samo ne smijemo početi utakmicu u grču. Moramo biti smireni i ne smijemo im dopustiti da naprave veliku razliku – istaknuo je David Špiler.

 

Komentara 4

CA
CastrumFF
19:43 22.04.2012.

Ma ozbiljno, ovo je več dosadno! Kad god ne pobjede hrvatski klubovi, krivi su - suci!

ZE
zelja12
19:47 22.04.2012.

ne komentiraj ako nisi gledao i ako se ne razumijes u rukomet

CA
CastrumFF
19:55 22.04.2012.

Gledao sam utakmicu i ništa posebno sa strane sudaca! Bile su pogreške sudaca sa obje strane ali generalno nisu utjecale na konačni rezultat. Prokockanih sedam gola razlike je kiks Zagreba a ne produkt sudačkih odluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije