Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatica iz VUKOVARKA

Majka bivšeg srpskog izbornika teško primila vijest o povratku bolesti: Evo što je rekla

FILE PHOTO: Serie A - Bologna v Napoli
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/2
30.03.2022.
u 17:01

- Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobijedio zato mi je teško. Vrijeme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama - rekla je za Informer Viktorija

Siniša Mihajlović, poznati srpski nogometni trener, aktualni strateg Bologne opet se bori s leukemijom, oznanio je nedavno. To je drugi puta da je mu je opaka bolest dijagnosticirana nakon što ju je prije nekog vremena prebolio.

Njegova majka Viktorija teško je prihvatila ovu vijest. 

- Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolognu. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gdje je bio i kada se prvi put borio s opakom bolešću. Isti doktori ga liječe. Počet će s terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mjestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada -  kaže Sinišina majka i dodaje:

- Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobijedio zato mi je teško. Vrijeme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama - rekla je za Informer Viktorija.

Podsjetimo, Mihajlović je rođen u Hrvatskoj, u Borovu naselju kraj Vukovara, a njegova majka Viktorija je Hrvatica, no Siniša se uvijek opredjeljivao kao Srbin.

Njegova rodna kuća u ratu je oštećena, a 2008. godine je obnovljena, a nakon 24 godine izbivanja, posjetio je Vukovar 2015. godine. Navodno se na put u Hrvatsku odlučio nakon što je tri noći zaredom sanjao rodni grad. Mihajlović je ispričao da je zaplakao na vratima kuće a suze nisu mogli zadržati ni brat i kum.

– Rođen sam u Vukovaru koji je za mene bio najljepši grad na svijetu. Zatim je postao simbol rata. Nakon rata došao sam u Vukovar. Nisam se mogao orijentirati. Samo kosturi zgrada, nagomilani za stvaranje rovova. Ptice nisu letjele, nije bilo psa na ulici. Bio je to grad duhova – govorio je ranije Mihajlović, a o Domovinskom ratu kaže:

– Svi ratovi su odvratni, ali bratoubojstvo koje smo mi proživjeli u bivšoj Jugoslaviji nešto je najgore što se može dogoditi. Prijatelji koji su pucali jedni na druge, slomljene obitelji. Vidio sam kako moj narod pati, gradovi su uništeni, svi pobijeni – govorio je Mihajlović, ali zaboravio napomenuti čiji gradovi i tko ih je sravnio.

Mihajlović se suprugom Arianom, Talijanskom, vjenčao u katoličkoj crkvi Rimu 1996. godine. Imaju petero djece. Za troje, Viktoriju, Virdžiniju i Nikolasa imena je odabrala supruga, a sinovima Miroslavu i Dušanu ime je dao Mihajlović.

Komentara 7

Avatar Mudlin
Mudlin
19:14 30.03.2022.

A jel preminula možda neka gospođa u civilizacji? Austriji, Italiji, Mađarskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Njemačkoj, Švedskoj...? Ili se prate isključivo "događaji" iz zapadne turske? Za plaću u Hrvatskim kUnama, zar ne?

TR
Tripoli
19:55 30.03.2022.

A kak dačić?...j....e vas takve "vesti"!!

Avatar Castro
Castro
17:23 30.03.2022.

Žalosna mu majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije