Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz Zagreba

Madunović: Dok god ima teoretske šanse, teško ćemo se pomiriti s ispadanjem

Osijek - Zagreb
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
18.03.2016.
u 21:23

- Dok god ima teoretske šanse, teško ćemo se pomiriti s ispadanjem, i dalje gledamo kako da svaki dan napredujemo

U Gradskom vrtu ništa novo, Osijek je opet pobijedio Zagreb 2:0 (1:0), ali i prvi puta ove sezone vezao dvije uzastopne pobjede i stekao sada već osjetnih pet bodova prednosti ispred Istre. U HNL-u valjda nitko nema takav skor kakav Osijek ima protiv Zagreba, u posljednjih devet utakmica od 27 mogućih bijelo-plavi su protiv momčadi iz Kranjčevićeve osvojili čak 25 bodova! 

Trener Zagreba Dražen Madunović i u porazu je našao dobre stvari. 

- Do primljenog gola kontrolirali smo utakmicu, čak smo uspjeli stvoriti 3-4 situacije za gol što do sada nismo bili u stanju i možemo reći da je to jedan pomak u odnosu na prethodne utakmice - kazao je. 

Uvod utakmice pripao je gostima, no sve dalje je išlo na mlin Osijeka pa klupa Zagreba nije čekala ni poluvrijeme, do 38. minute već su bili obavili dvije izmjene. 

- Morali smo reagirati, a kako nismo bili u mogućnost napraviti rošadu s momčadi u terenu odlučili smo se na izmjene - objasnio je. 

Osam kola prije kraja mnogi su već prežalili Zagreb. 

- Dok god ima teoretske šanse teško ćemo se pomiriti s ispadanjem, i dalje gledamo kako da svaki dan napredujemo - dodao je. 

Iako je Osijek dva puta zabio, no propustio je mrežu gostiju napuniti do vrha. 

- Bili smo pod velikim pritiskom i zato se javlja takav grč kod stopostotnih šansi, a imali smo 7-8 "mrtvaca" - kazao je šef struke u Gradskom vrtu Zoran Zekić

Mladi napadač Alen Grgić, inače produkt Osijekove škole nogometa koji je tek kod Zekića dobio pravu priliku, premeće se u spasitelja bijelo-plavih, nakon što je u prošlom kolu odlučio utakmicu protiv Intera, s dva gola presudio je i Zagrebu. 

- Meni je iznimno drago vidjeti Grgića, ali i Mioča koji prije nisu dobivali priliku, a sada su je dobiti i vraćaju to. Nadam se da će to shvatiti da će se u ponedjeljak pojaviti na treningu sa željom da rade još jače - kazao je trener Osijeka.

>>Osijek slavio protiv Zagreba i prvi put od 2014. upisao dvije pobjede zaredom

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
06:19 19.03.2016.

Madunović: Dok god ima teoretske šanse, teško ćemo se pomiriti s ispadanjem i sanjačemo domoljubne bajke onak kako smo u 2004 sanjali EU ulazak najkasnije do 2007.

DH
dalibor.hren
21:32 18.03.2016.

Više nema niti teorije, jer to znači da bi si direktni konkurenti morali izgubiti sve utakmice što je nemoguće jer igraju i međusobno. Madunoviću, probaj izračunati!

DM
drazen.muhvic
07:33 19.03.2016.

Pa dobro, kada će više taj klub propasti da bandit napokon neku pinku pokupi na račun gradilišta...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije