Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ga

Madridski Real poslao Juventusu ponudu za Miralema Pjanića

Mario Mandžukić i Miralem Pjanić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.08.2018.
u 10:02

Madridski Real je bio spreman platiti 60 milijuna eura

Nekoliko velikih klubova zainteresirani su za bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića. Juventusov vezni igrač bio je na meti Barcelone i Manchester Cityja, a sada se u igru uključio i madridski Real.

Katalonci su tijekom ljeta poslali nekoliko ponuda u Torino, ali Stara dama je postavila previsoku cijenu - 80 milijuna eura.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

No sada je za Pjanića stigla ponuda kraljevskog kluba. Madridski Real je bio spreman platiti 60 milijuna eura, piše Tuttosport.

Juventus je pokazao kako se ne želi lako odreći usluga reprezentativca BiH, pa je i tu ponudu odbio. Cijena je ostala ista - 80 milijuna eura.

Mario Mandžukić i Miralem Pjanić
1/13

Miralem Pjanić potpisat će novi ugovor s Juventusom ostane li do kraja prijelaznog roka u Torinu. Pjanićeva godišnja plaća je 4,5 milijuna eura, a produži li ugovor do 2023. zarađivat će još dva milijuna eura više.

Komentara 1

KO
kordunmoj75
16:11 14.08.2018.

Svaka cast susjedu,jeli to najskuplji balkanski nogometas momentalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije