Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mr. No Good

Mario Mandžukić je novi Ronaldov tjelohranitelj

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
13.08.2018.
u 19:02

Hrvatski napadač bi i u tom poslu bio savršen, kao i kad se nađe u prilici pred suparničkim vratima

Cristiano Ronaldo zabio je svoj prvi gol za Staru damu u prijateljskoj utakmici između prve i druge Juventusove momčadi (5:0).

Portugalsku zvijezdu je nakon prvog poluvremena zamijenio naš Mario Mandžukić. Osim Ronalda svoju su premijeru pred Juventusovim navijačima, kojih je ovaj put bilo popriličan broj, imali još neki igrači, a među njima i Emre Can.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Nijemac je još izvan forme, ali je našao svoje mjesto na fotografiji uz sunarodnjaka Khediru, Marokanca Benatiju i našeg Mandžukića.

Uz fotografiju piše: 'novi tjelohranitelji Christiana Ronalda'. Po izrazu lica našeg Marija, koji ima nadimak Mr. No Good, hrvatski napadač bi i u tom poslu bio savršen, kao i kad se nađe u prilici pred suparničkim vratima.

Komentara 19

BO
bombaatomska
19:53 13.08.2018.

Mandžo je čovjek ,Hrvat.To je nešto veliko.To je komad neba na zemlji.

Avatar southman
southman
19:41 13.08.2018.

Juve je toliko jak da će osvojiti naslov 5 kola prije kraja !

Avatar Monnamossa
Monnamossa
01:44 14.08.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije