Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska patka

Madridski Real nije poslao ponudu za Halilovića

'24.10.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica UEFA Lige prvaka, 3. kolo, GNK Dinamo - FC Paris Saint Germain. Alen Halilovic. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
02.11.2012.
u 20:31

Alen Halilović ove je godine potpisao profesionalni ugovor s plavima do 2017. godine, po kojemu zarađuje 10.000 eura mjesečno

U Dinamo nije stigla Realova ponuda od osam milijuna eura za Alena Halilovića, o kojoj su pisali španjolski mediji.

– Koliko znam, ta ponuda nije došla u klub – kazao nam je direktor Dinamove škole Romeo Jozak.

Alen Halilović ove je godine potpisao profesionalni ugovor s plavima do 2017. godine, po kojemu zarađuje 10.000 eura mjesečno, a čak i da sada dođe Realova ponuda koja bi zadovoljila Mamića, 16-godišnji Alen ne bi mogao prijeći u Madrid prije 1. srpnja 2013. godine, kada Hrvatska ulazi u Europsku uniju.

Postoji, naravno, opcija prelaska iz tzv. nenogometnih razloga, da se dječak prije 18. godine preseli u inozemstvo zajedno s roditeljima, koji bi promijenili prebivalište i posao, ali ta procedura traje najmanje godinu dana.

Ključne riječi

Komentara 1

FC
fajter.coric
15:10 05.11.2012.

Ako za ovog klinca PROSJEČNOG talenta i ništa više DAJU 8mil.KOLIKO BI TEK DALI ZA PRAVOG IGRAČA - ROĐENOG STRIJELCA KIŠA...BAR TRI PUTA VIŠE...dosta je s forsiranjem maksimirskih umjetnih zvijezda toliko ih je u prošlosti napravljeno pa di su sad??????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije