Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramota u milanu
Povratak na članak

Ma koji Modrić i Mandžukić, samo je jedan cilj: prekid utakmice!

Ne vadimo se na talijansku organizaciju, pregled na ulazu bio je primjeren

Komentari 140

KI
kilkenny
08:35 19.11.2014.

Mileticu, zasto je Daniele De Rossi napadao suca i trazio finis utakmice? Kada odgovoris na to pitanje onda mozemo dalje o tvojoj kompetenciji kao novinara.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:09 18.11.2014.

ajmo sad svaki dan pisat o navijacima.koja smo mi gamad. pisite o bitnim stvarima,o kradama u hr,o sudenju udbi itd....... sad ste se uhvatili pisat o 20 baklji koje su pale u teren. pa imam osjecaj da smo postali totalnolno izolirana drzava ili su ovi komentari ljudi koji nisu vidjeli svijeta i utakmica u inozemstvu.pa ove godine je ubijen navijac napolija u finalu kupa protiv rome,ispikan nozem.o cemu vi trabunjate.u italiji su non-stop tucnjave i bakljade na stadionima!!!!!!!naravno da sam protiv bacanja u teren i tucnjava,al ovoliko gluposti od vas novinara je stvarno prevrsilo svaku mjeru!koji je vas cilj?vidimo hajduk je dobio 3 utakmice bez gledatelja,dinamo nemre skupit 500 gledatelja,nk zagreb unisten,varteks unisten,suci u zatvoru,kamen temeljac u tuhelju,dinamov stadion kostal do sada kao alianz arena,ak ne i vise.i vi sad pisete o 20 baklji vec tri puna dana.ajd jos sad mi obrisite komentar i to bi bio vrhunac!

VL
ZO
zorandamjanovic59
01:40 19.11.2014.

Ne slazem se

VL
GL
gliginobrdo
20:14 18.11.2014.

A koga više uopće zanima nogomet,to je postala tolika komercijala i isfuranost svakodnevnim utakmicama da ovakav dašak huliganstva dođe kao pravo osvježenje.

VL
OL
Olujnovrijeme
19:09 18.11.2014.

Nisu zabili autogol.dapace. Akcija je uspjela.šokirala je nijemu Hrvatsku javnost.to je tek pocetak. Ako drzavne institucije ne zele maknuti kriminal iz HNSa i ako toleriraju Mamicevu mafiju onda to navijaci moraju rijesiti.moras unistit zlo da bi HNS mogao graditi na zdravim temeljima te iz pocetka. Drzava je kriva jer tolerira I štiti mamicev kriminal.a sada se prpajte.nema predaje.

VL
DU
dundoMate
22:09 18.11.2014.

Ima jedna tužna istina, nema nevinih...Hrvati, a i ja sam Hrvat, zatvarao sam oči, mislio da ćemo postati bolji. E nismo, sav jad se gomila godinama i Mamića je puno, jako puno...

VL
CA
Cafa
20:53 18.11.2014.

Bili su vam dobri BBB 13.5.1990. i u ratu koji je uslijedio, bili su dobri kad je nakon toga NETKO trebao pružiti otpor Tuđmanu i njegovom ludilu. Te stvari im sad priznate, a tad ste svi isto okretali glavu na drugu stranu, govorili "pa zašto ne bi bila Croatija, lijepo ime" i puštali BBB da za vas prljaju ruke. Sad kad se BBB jedini imaju hrabrosti boriti protiv nogometne mafije, opet svi okrećete glavu na drugu stranu. Za 5 godina ćete shvatiti kontekst ovoga svega pa će vam biti jasno tko tu mijenja društvo nabolje a tko stoji postrani, gleda Baklje ivanjske, čita vijesti, komentira na Večernjem i okreće drugi obraz.

VL
Avatar bok
bok
23:02 18.11.2014.

Nema to veze s Mamicom. Da imate muda odradili bi to drukcije.Ovak je to cito protuhrvatstvo. Klasicno veleizdajnicko ponasanje.

VL
FI
Fisherman
22:58 18.11.2014.

Pa kad neki od ovih vrlih BBB odleze 6-7 godina zatvora, garantiram da ce se situacija ubrzo smiriti - o biti ce ostali ko ovcice.

VL
Avatar nula
nula
00:50 19.11.2014.

Necete srusit Hrvatsku , dok smo mi zivi, necete.

VL
ST
Startrack
01:19 19.11.2014.

Ne dozvolite rulji da bilo sta rusi silom pa ni HNS. Po cjenu svega treba branit HNS.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
21:52 18.11.2014.

Dobar prijedlog odispod vezano uz snimanje huligana u akciji. Svi imamo mobitele, hd kamere, slike i video poslati policiji i sudstvu na uvid, idemo narode probudite se, nemojte dozvoliti da dvjesto huligana terorizira grad i drzavu. Ako vlada nije sposobna organizirajmo se na ovaj način, te objaviti sve na you tube, u tom slučaju ova nikakva vlast mora početi sprovoditi zakon.

VL
EF
epic.flyer
13:35 19.11.2014.

To su plačenici..

VL
TO
tony111
20:48 18.11.2014.

Poznato je ime osobe koja želi biti Mamić poslje Mamića, plaćaju se putovanja po Europi, alkohol, narkotici, iznajmljuju autobusi i kombiji. Zašto novinari VL , ne odu u renta car agencije i pokušaju provjeriti tko plaća taj najam. Kakav interes ima marketinška agencija da im plaća najam vozila, osim ako im to nije netko već naručio i platio.

VL
VP
vpajic1
23:07 18.11.2014.

Sve ok vas nekolicina im nesto protiv nekoga """ sto me se tice nemorate maltretirati nas Vecinu....uzasnut sam na baklje .razbijanja i nasilja....svoje frustracije ostavite domaaaaa

VL
KE
kentie
16:15 19.11.2014.

Agramer77 il si sišao s uma, il si bolestan....o čemu ti pričaš, ha...pa jel ti čitaš što pišu drugi o divljanju navijača, ha...jedna te ista maskirana profesionalna banda terorizira non stop hrvatski nogomet, non stop...i zna se zašto se to radi, kada i gdje...to je banda najobičnijh terorista koje i treba sankcionirati kao teroriste...bez brige, talijanska policija će dostaviti podatke RH o tim teroristima, bez birge agramer...samo problem je su svim liderima ove države da se uopće ne suprotstavljaju tim teroristima, jel kao to njih ne zanima i niej njihov problem, jel...pa kak mogu biti takvi mazohisti, kak...pa kak će Milanović ići u Bruxelles, kak će se osjećati....i to zbog bande otpadnika i profesionalaca koji po diktatu provode specijalni rat protiv Hrvatske....Agramer, pazi se da nasilnim putem razjurimo BBB-se i stavimo ih van Zakona kao teroriste...al onda ste stvarno nadrapali...

VL
Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
20:02 19.11.2014.

Kao i oko svih pitanja tako i oko ovoga Hrvatska je podijeljena. Ono što najviše brine je ogromna količina mržnje i netolerancije sa svih strana koje ne misle isto... Jedni ovakav huliganski čin opravdavaju, drugi se zgražaju ali činjenica je slijedeća: Svatko se ima pravo na demokratski način boriti za svoja prava, ideale, uvjeranja. Međutim navijači se bore za nekakvu pravdu, izigrijavaju nekakve revolucionare, glupe poštenjačine... E pa gospodo navijači borite se na pogrešan način. Svi problemi u Hrvatskoj riješavaju se na Pantovčaku i u Saboru, pa izvolite onda otići pred Sabor ili na Pantovčak pa ih zasipajte bakljama i signalnim raketama a ako ste već tolike face! Tražite od političara da počnu otvarati radna mjesta jer vi navijači (u velikoj većini) niste zaposleni. Treba vam posao da bi ste doprinosili boljitku svoje domovine i da bi ste mogli financirati putovanja na tekme. Ups, sorry, pa vi ste večinom maloljetnici, zar ne? Eh, ali bitno da ste svi veliki ustaše. Ok dečki, bilo bi stvarno vrijeme da prestanete maltretirati narod i da završite školu a onda svi na prosvjede protiv vlasti i borite se na druge načine protiv nepravde.

VL
Avatar bradaZG
bradaZG
07:29 20.11.2014.

Pa sad ispada da su talijani bezgrešni. Smiješno. No naša policija, koliko ja znam, ima popriličan popis izgrednika koji ponavljaju izgrede. Stoga, poprilično je jasno zašto nisu sankcionirani.

VL
KE
kentie
16:20 19.11.2014.

Žika i e sad si sam napisal ko roganizira te teroriste profesionalce...al Žika još bum ti nekaj povedal: časopis Duga iz Beograda je krajem 80-tih u nastavcima potanko opisival kak je Dragutin Dimitrijević-Apis pripremao članove Mlade Bosne za atentat na prijestolonasljednika Ferdinanda u Srajevu 1914...sad bi si mogel pomislit da Crna ruka organizira ove teroriste koji maltretiraju non stop hrvatsku reprezentaciju po Evropi...

VL
IM
IME99
19:57 19.11.2014.

Kapa dolje ovom Clanku ! Hvala!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.