Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA

Luka Modrić prijeti Dobermannu, Dalmatinci predvođeni Brazilcima žele do kraja turnira

50. Malonogometni turnir Kutija Šibica, CB Dobermann - Supersport
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/5
23.12.2022.
u 16:06

Za Hudek Trgotrans igra i Modrić. Naravno, to je onaj Luka iz Varaždina, reprezentativac Hrvatske u socca malom nogometu...

Malonogometni turnir Kutija šibica polako ulazi u završnu fazu. Veterani i nogometašice jučer su odigrali svoje četvrtfinalne susrete, a za glavni turnir današnji dan bit će jako važan. Naime, pobjednici današnjih susreta osmine finala izborit će igranje na Štefanje. A zna se što se događa u dvorani II Doma sportova 26. prosinca. Tog dana dvorana je ispunjena do posljednjeg mjesta i tako je već godinama.

Brazilci predvode Biberon

– Igranje na Štefanje ponekad je puno važnije nego osvojiti Kutiju šibica. To je dan kada je praznik malog nogometa u Zagrebu i svaki hakler potvrdit će da je igranje na Štefanje vrhunac karijere. Puno puta se dogodilo, barem koliko pamtim u posljednjih deset godina, da su tribine bile punije na četvrtfinalu nego na finalu – rekao je Mićo Vujanić, nekadašnja legenda Kutije šibica.

Do osmine finala ispalo je već nekoliko favorita. Među njima Krešimir Keta Bandić-Chop Old house, lanjski pobjednici.

– Po meni su dva velika favorita za osvajanje ovogodišnje Kutije šibica. Jedan je CB Dobermann za koji ove sezone igraju Mordej, Čujec, Kanjuh, Grbeša, Matošević, brani Luketin. Drugi favorit je Biberon, momčad sastavljena od najboljih igrača dalmatinskih kluba Prve futsal lige, Olmissuma i Novog Vremena, a tu su i dva Brazilca – Alves i Lima – rekao je Kujtim Morina koji ove godine nije vodio nijednu momčad na Kutiji.

26.12.2021., Dom sportova, Zagreb - 50. Malonogometni turnir Kutija Sibica, cetvrtfinale glavnog turnira: Biberon Koestlin - Juicy Maraska Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

– Moram se malo odmoriti. Igrao sam za veteransku momčad Dobermanna, zajedno s bratom Korabom, Kovačem, Suvajcem, Leskovarom, Grcićem, Jozićem...Svi zajedno imamo više od 20 osvojenih Kutija šibica u konkurenciji seniora. Brat je najavljivao naslov, no ispali smo u prvom kolu od sjajne slovenske momčadi Vitomarci – rekao je Kujtim.

Dvije su utakmice osmine finala danas prava poslastica. Biberon će za prolaz u četvrtfinale igrati protiv Promotionplaya Domograd momčadi koja je triput osvajala turnir – 2010., 2012. i 2014. godine.

– Za Promotionplay ove godine igraju ponajbolji malonogometaši iz Slavonije, a čuo sam da će se danas još dodatno pojačati s dva nova igrača čija imena drže u tajnosti – dodao je Kujtim Morina.

Big Bang "zvoni" dalje

Drugi derbi igrat će CB Dobermann i Hudek Trgotrans za čiju momčad igra Luka Modrić. Naravno, to je onaj Luka iz Varaždina, reprezentativac Hrvatske u socca malom nogometu, a za Hudek Trgotrans igraju pak ponajbolji malonogometaši iz Varaždina i Čakovca.      

21.10.2021., Zagreb, 50. Kutija sibica: CB Dobermann - Supersport. Vedran Matosevic. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Rezultati – glavni turnir, 3. kolo: Bistro Arka-Rene – Unijabeton 0:2, PVC Stolarija Čičak – Big Bang-RPM 1:3, Tix servis – Promotionplay Domograd 2:5, Kerschoffset Kamgrad – CB Piccolo&Slap voda 3:0, Biberon Koestlin – Sveti Josip Dugi Rat Jako sport 3:0, CB Va Bene – The Secret club 3:0, Argentum – CB Sea wolf gradnja Elez 1:2, CB Lula-CB Venezija-Ožujsko-Naturavita 3:5.

Današnji raspored osmine finala glavnog turnira: Bioveta – Unijabeton (15 sati), Kerschoffset Kamgrad – MNK Raštane-Kanela (16), Poliklinika Milojević – Nikšić automobili cvjećarnica Lampaš (17), Biberon Koestlin – Promotionplay Domograd (18), CB Va Bene – Big Bang-RPM (19), Hudek Trgotrans – CB Dobermann (20), CB Sea Wolf gradnja Elez – Story bar Dubrava (21), Pizzeria Z1 – Naturavita (22).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije