Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNE VIJESTI

Luka Dončić postao otac! Trudnoću su skrivali 9 mjeseci, otkrio ime kćeri

FILE PHOTO: FIBA World Cup 2023 - Classification Games 5-8 - Lithuania v Slovenia
LISA MARIE DAVID/REUTERS
01.12.2023.
u 22:16

Par se upoznao na Krku kada je Dončić imao tek 12, a Goltes 13 godina. Zajedno su od 2016. godine, a 30. studenog postali su roditelji male Gabriele

Luka Dončić neće igrati na utakmici Dallas Mavericksa protiv Memphis Grizzliesa, otkrio je američki novinar Marc Stein na X-u (bivšem Twitteru). Naveo je kako iza izostanaka stoje osobni razlozi.

Iz Slovenije pak stižu detaljnije informacije. Slovenski košarkaš i zvijezda američkih parketa posto je otac. Njegova je zaručnica Anamaria Goltes 30. studenog rodila kćer. Na Instagramu je objavio sliku djevojčice uz opis Gabriela.

VEZANI ČLANCI:

Informaciju da je Goltes trudna skrivali su od javnosti svih devet mjeseci. Par se upoznao na Krku kada je Dončić imao tek 12, a Goltes 13 godina. Zajedno su od 2016. godine.

VIDEO Giriček žestoko uzvratio na priču da su ga zlostavljali u SAD-u, ovo je poruka koju je poslao NBA zvijezdi

Komentara 1

MO
montello
09:46 02.12.2023.

cestitke luka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije