Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I PREOKRET INTERA

'Ludnica' na San Siru: Ibra i Lukaku se skoro potukli, spominjale se i majke...

Coppa Italia - Quarter Final - Inter Milan v AC Milan
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
26.01.2021.
u 23:13

Na društvenim mrežama se svega nađe pa tako i 'čitača s usana' koji su otkrili kako je Zlatan Lukakuu rekao da je go*no, a neki tvrde da mu je spomenuo i majku

Dvojica bivših suigrača iz Manchester Uniteda Romelu Lukaku u dresu Intera i Zlatan Ibrahimović u dresu Milana napravili su predstavu po kojoj će se pamtiti prvo poluvrijeme večerašnjeg susreta gradskih rivala u četvrtfinalu Talijanskog kupa. 

Nakon teškog starta Romagnolija na Lukakua igrač Intera se okrenuo prema kapetanu Milana, ali u sve se umiješao i Zlatan Ibrahimović. 

Naslonio je svoju glavu na Lukakuovu, ali do fizičkog obračuna nije došlo, ali do verbalnog je, a na društvenim mrežama se svega nađe pa tako i 'čitača s usana' koji su otkrili kako je Zlatan Lukakuu rekao da je go*no, a neki tvrde da mu je spomenuo i majku, na što je Belgijac odgovorio: 'Je*em i tebe i tvoju ženu'. 

Iako su upravo golom Ibrahimovića igrači Milana mirno otišli na odmor, u nastavku se opet osjetila Zlatanova nervoza te je legendarni napadač zaradio drugi žuti karton nakon samo 13 minuta nastavka. U igru je potom ušao Ante Rebić, a Inter ubrzo izjednačio. Strijelac? Lukaku, iz penala. 

Nažalost, tu nije bio kraj. U osmoj minuti nadoknade je Eriksen zabio za konačno slavlje Intera.

Uh, kakva utakmica...

Komentara 1

EI
Einstein22
15:36 27.01.2021.

Ibra puno priča, malo radi. Lukaku bi ga prožvakao i ispljunuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije