Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić i njegovi dečki slomili veliki Napoli

ITA, Serie A, Hellas Verona vs SSC Napoli
EXPA/PIXSELL
24.01.2021.
u 23:01

Lazio je do četvrte uzastopne pobjede došao preokretom. Gosti su poveli u 6. minuti golom Francesca Caputa, no "nebesko-plavi" su u nastavku okrenuli rezultat preko Sergeja Milinkovića-Savića (25) i Cire Immobilea (71)

U susretu 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je pobijedio Sassuolo sa 2-1, dok je Sampdorija na gostovanju porazila Parmu sa 2-0.

Lazio je do četvrte uzastopne pobjede došao preokretom. Gosti su poveli u 6. minuti golom Francesca Caputa, no "nebesko-plavi" su u nastavku okrenuli rezultat preko Sergeja Milinkovića-Savića (25) i Cire Immobilea (71).

Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, pobijedili su Napoli sa 3-1. Verona je pružila sjajnu predstavu ostvarivši prvu pobjedu protiv Napolija nakon šest uzastopnih poraza u međusobnim susretima. Bila je to ujedno i prva Veronina pobjeda protiv Napolija nakon ožujka 2015. godine.

Gosti su poveli već nakon 8.95 sekundi čime je Hirving Lozano postao strijelac trećeg najbržeg gola u povijesti Serie A. Rekord još uvijek drži napadač Milana Rafael Leao koji je u prosincu prošle godine zabio pogodak Sassuolu nakon svega 6.7 sekundi. Tek neznanto brži od Lozana bio je i Paolo Poggi postigavši u prosincu 2001. godine gol za Piacenzu protiv Fiorentine nakon 8.8 sekundi.

Usprkos ranom šoku, Verona je u nastavku susreta okrenula rezultat, a strijelci su bili Federico Dimarco (34), Antonin Barak (62) i Mattia Zaccagni (79). Nikola Kalinić je počeo susret u momčadi Verone, a igrao je do 56. minute.

Sampdorija je na gostovanju porazila Parmu sa 2-0 golovima Yoshide (25) i Baldea (34).

Genoa je u derbiju začelja pobijedila Cagliari sa 1-0 ostvarivši važnu pobjedu. Pogodak odluke zabio je Mattia Destro u 10. minuti utakmice. Milan Badelj je odigrao cijeli susret za domaći sastav, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 77. minuti. Marko Rog nije nastupio za Cagliari zbog ozljede.

U prvom nedjeljnom susretu Juventus je pobijedio Bolognu sa 2-0 pobijedio kod kuće Bolognu, a strijelci za "Staru damu" bili su Arthur u 15. i Weston McKennie u 71. minuti susreta.

Na ljestvici vodi Milan sa 43 boda, dva manje ima Inter na drugoj poziciji, dok je treća Roma sa 37 bodova. Atalanta i Juventus imaju po 36 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije