Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAK ŠEST GOLOVA

Lovro Majer asistirao i briljirao u uvjerljivoj pobjedi Rennesa nad Metzom

Reuters
20.03.2022.
u 18:11

Rennes je privremeno s 52 boda zasjeo na drugo mjesto prvenstvene ljestvici na kojoj vodi PSG sa 65 bodova.

Novu uvjerljivu pobjedu ostvario je Rennes u francuskom nogometnom prvenstvu svladavši pred svojim navijačima predzadnji Metz 6:1 (3:0).

Martin Terrier je načeo goste pogotkom iz kaznenog udarca u 18. minuti. Isti je igrač pogodio mrežu iz igre u 27. minuti. Serhou Guirassy je prvi od svoja tri pogotka postigao u 40. minuti, a na 4:0 je povisio u 54. minuti. Već u 59. minuti Rennes je stigao i do petog gola, asistirao je hrvatski reprezentativac Lovro Majer, a strijelac je bio Hamari Traore. Guirassy je kompletirao 'hat-trick' u 64. minuti.

Gosti su u 87. minuti uspjeli doći do počasnog pogotka, a strijelac je u 87. minuti bio Louis Mafouta.

Lovro Majer je bio u početnoj postavi Rennesa, a igrao je do 66. minute.

Rennes je privremeno s 52 boda zasjeo na drugo mjesto prvenstvene ljestvici na kojoj vodi PSG sa 65 bodova.

U nedjelju je važnu domaću pobjedu ostvario Angers koji je s 1:0 svladao Brest, a strijelac je bio Boufal koji je u 39. minuti realizirao kazneni udarac. Angers je sada došao do 32 boda i nalazi se u sigurnoj zoni.

Za razliku od Angersa, Bordeaux je napravio još jedan korak prema drugoligaškom društvu domaćim porazom 0:2 od Montpelliera. Wahi (11) i Mollet (16) su donijeli pobjedu gostima, a domaći su propustili i kazneni udarac u 42. minuti, kad je vratar Omlin obranio udarac Elisa. Bordeaux je već sedam utakmica bez pobjede, a u njima je osvojio svega dva boda, što ga je dovelo na dno ljestvice sa 22 boda. Jedan više ima Metz, a 18. je Saint-Etienne sa 27 bodova.

Po bod su u nedjelju osvojili Lorient i Strasbourg koji su odigrali 0:0. Lorientu je to važan bod u borbi za ostanak u Ligue 1, a Strasbourg je ovaj remi udaljio od borbe za Ligu prvaka, jer je sa 48 bodova ostao na petom mjestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije