Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZADOVOLJAN

Lovrić: Da kažem što mislim o utakmici protiv Dinama, kaznili bi me s 10 utakmica zabrane

Lokomotiva i Osijek sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
10.09.2023.
u 13:04

Najskuplje pojačanje Osijeka u povijesti još uvijek traži formu iz Gorice, ali naglašava da bijelo-plavi pucaju na vrh lige

Osijek u subotu 16. rujna od 19.30 sati gostuje na Rujevici kod Rijeke u još jednom derbiju SuperSport HNL-a. Bijelo-plavi su vodili 2.0, no plavi su izveli preokret te su slavili 2:3 poslije dva penala koje je realizirao Bruno Petković. 

- Kad bih rekao što mislim o utakmici s Dinamom, dobih bih deset utakmica kazne, ali samo ću reći da ćemo se dići i da ćemo biti još jači. Vjerujem da će me konačno krenuti gol. Što se više time opterećujem teže mi je zabiti, ali pucamo na visoko bez obzira na sve jer ovaj grad i klub to zaslužuju. Idemo pucati na visoko, ma, da budemo prvi - izjavio je Lovrić za STV što misli o toj utakmici. 

VEZANI ČLANCI:

Glavni sudac Mario Zebec nije sudio ni ruku Nejašmića ni prekršaj Mkrtčjana na Periću, to je napravio kada ga je VAR soba zvala na provjeru spornih situacija. 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Stradun
Stradun
13:14 10.09.2023.

Čovjek koji je blijeda sjena onog igrača iz Gorice, koji promašuje izgledne prilike, koji se svađa sa sucima, koji malo trči, koji pravi nepotrebne prekršaje i biva kartoniran ( i još puno toga)......zbilja ne bi trebao komentirati suđenje.

EJ
ejStef
13:33 10.09.2023.

Bolje da se usredotoči na trening i igru, protiv Dinama je fulao jednu čistu priliku koju je bilo teže promašiti nego pogoditi i dodatno je upropastio još jednu. Tako se njegovom logikom može reći da je Osijek izgubio radi njega. Još kada znamo da je za Nejašmića dovoljno pogoditi okvir i skoro sigurno je gol... A ovo se namjerno reciklira kroz medije, samo da se napravi dodatan pritisak na suce i HNS pred gostovanje Dinama na Poljudu... Uskoro će cijeli HNL biti HNL kmečavaca...

DM
drago.miota
13:30 10.09.2023.

šta ti imaš komentirati najlošiji igrač Osjeka sve dok sze vodili osmijeh od uha do uha penali su bili i šta bi ti htio da Dinamo neda gol ma mrš!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije