Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO REPREZENTATIVAC

Službeno: Osijek doveo jedno od najskupljih pojačanja u povijesti kluba

NK Osijek
05.09.2023.
u 19:33

Manev je za Adanu Demirspor upisao 15 nastupa, a za turski klub igrao je i protiv Osijeka u prvoj utakmici trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige

Jovan Manev, 22-godišnji središnji branič, igrat će za NK Osijek do kraja sezone kao posuđeni igrač turskog prvoligaša Adana Demirspora, potvrdio je klub s Grada na Dravi na svojim službenim stranicama.

Riječ je o reprezentativcu Sjeverne Makedonije koji je ponikao u Bregalnici iz koje je prije godinu dana otišao u Adanu najprije kao posuđeni igrač, a onda u transferu visine 450 tisuća eura.

Manev je za Adanu upisao 15 nastupa, a za turski klub igrao je i protiv Osijeka u prvoj utakmici trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige.

Trenutno je Manev na okupljanju reprezentacije Makedonije koju očekuju kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Italije i Malte, a treninzima Osijeka i treneru Stjepanu Tomasu na raspolaganje će se staviti 13. rujna.

Nakon što posudba završi, prema posljednjim informacijama bi Manev trebao potpisati trogodišnji ugovor uz odštetu od ukupno milijun i pol eura na kraju ove sezone.

Kad se transfer na kraju sezone realizira, dolazak Jovana Maneva iz Adane Demirspor bit će treći najskuplji ulazni transfer u povijesti Osijeka.

Na prvom mjestu je kupnja centarfora Ramona Miereza, kojeg je klub platio dva i pol milijuna eura. Na drugom mjestu je dolazak Kristijana Lovrića iz Gorice, koji je koštao 2.25 milijuna eura.

 

Komentara 10

OK
okolokere
21:31 05.09.2023.

Priče o stadionu u Osijeku konačno bi trebalo demistificirati. Mađarska je našla svoj veliko-mađarski interes da kao i u drugim djelovima Mađarske države prije 1918 sagradi stadion. Ništa tu osim privatne incijative Meszarosa nije napravio klub Osijek i kad se njegovi čelnici busaju u sportska prsa stvar je jasna kao dan. Investitor želi povrat uloženog a to se već dugo ne događa! Kao što su slabo odigrali završnice niza utakmica u HNL ili još gore u eliminacionim utakmicama za Konfederacijsku ligu tako su zadnjih pola sata protiv Dinama disali na škrge...Mađar to ne može ne vidjeti pa je vodstvu kluba važno naći neko opravdanje. Pitko i čitko i jasno o čemu se radi.

Avatar dugackino
dugackino
05:46 06.09.2023.

Osijek mi je oduvijek bil simpatičan klub a sada im želim sve najgore jer ne mogu prihvati poraz

VK
vječni krojf
07:44 06.09.2023.

NK Osijek je pod velikim pritiskom od Mađara,a taj pritisak oni hoće prenijeti u HNL-u.Eventualna pobjeda protiv Dinama bila bi došla kao melem na ranu,I zato su se toliko uzrujali.Oni bi sada kako kaže njihov tehniko htjeli izuzeće svih sudaca,valjdaa bi im Meštrovića poslao suce iz Mađarske.Moraju biti malo oprezniji sa tim izjavama i valjda mišljenjem o stranim sucima.Pobjede se ostvaruju dobrim igrama,dobrim igračima, trenerima,a oni to nemaju baš dovoljno.Igrač za 1,5 milion ne može biti neko pojačanje,već popuna kadra.Mađari gube strpljenje,a Osijk je u grču. Tako je to kada se prodaš strancu,lešinaru koji gleda samo novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije