Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u završnici

Hrvatska će zahvaljujući ovome biti nositelj u kvalifikacijama!

Engleska Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.11.2018.
u 22:43

Nizozemska je u srazu s Njemačkom u zadnjem kolu Lige nacija uspjela izvući remi (2:2)

Virgil van Dijk, kapetan nizozemske reprezentacije i suigrač našeg Dejana Lovrena u Liverpoolu, Hrvatskoj je osigurao status nositelja u nadolazećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. I to na kakav način.

Nizozemska je u srazu s Njemačkom u zadnjem kolu Lige nacija uspjela izvući remi (2:2). Hrvatskoj je odgovaralo sve osim pobjede Elfa. A ona je bila izvjesna do same završnice susreta jer su Nijemci nakon 20 minuta imali prednost od dva pogotka (Werner 9. i Sane 20.).

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Nizozemci su nagovijestili povratak u 85. minuti kada je zabio Promes, a spomenuti Van Dijk konačan omjer postavio je u 91. minuti. Ovim remijem Nizozemska je preskočila Francusku, tako da svjetski prvaci neće igrati završnicu Lige nacija.

Nizozemska je osvojila prvo mjesto sa sedam bodova, kao i druga Francuska, ali je bila bolja u međusobnim susretima, dok je Njemačka ostala posljednja s dva boda te će u sljedećoj Ligi nacija igrati u Ligi B kao i Hrvatska.

Ranije su završni turnir osigurali Portugal, Engleska i Švicarska.

Ždrijeb za EP održat će se 2. prosinca u Dublinu. U kvalifikacijama će sudjelovati 55 reprezentacija koje će biti podijeljene u deset skupina. Plasman na Euro izborit će po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine. 

Engleska Hrvatska
1/11
Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
23:19 19.11.2018.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🌹Hrvatska

CA
canon60
23:06 19.11.2018.

Genijalan potez Löwa. Izvadi naboljeg igrača (Sanea) i dotada solidna igra se raspadne i začas dobiju po glavi. Tip je zreo za mirovinu ali hvala mu.

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
23:19 19.11.2018.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🌹Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije