Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimirski branič na rajskom otoku

Lovren: U 2010. želim što više trofeja s Dinamom

'Lovren01_nnn_spo_010110'
Foto: 'Photoshop'
1/2
02.01.2010.
u 08:40

Dinamov reprezentativac Dejan Lovren vratio se s romantičnoga odmora na Maldivima, turističkoga raja u Indijskom oceanu, gdje je s djevojkom, 21-godišnjom Zagrepčankom Anitom Sekulić, proveo devet nezaboravnih dana.

– Anita i ja zajedno smo pet godina, a sada smo se prvi put odlučili na takvo putovanje. Bilo nam je predivno, uživali smo i opuštali se, tih devet dana uopće nisam razmišljao ni o čemu vezanom uz nogomet – prepričao je Lovren, koji se odmarao na otočiću Meerufenfushi, u Resortu Meeru.

Gotovo 40 stupnjeva

Maldivi je državica od 1200 otoka, od kojih se 80 koristi za turizam. U tsunamiju 2004. pretrpjeli su veliku štetu, a za 100 godina mogli bi, zbog globalnoga zatopljenja, potpuno – nestati! Naime, nadmorska je visina Maldiva samo jedan metar.

U isto vrijeme kada i Lovren, na Maldivima je boravio i Mario Mandžukić, no suigrači se nisu susreli.

– On je boravio na otočiću Lily Beach, tri sata vožnje gliserom udaljenom od našega. Malo mi je to bilo predaleko. Komunicirali smo sms-porukama, a susreli smo se na Plesu kada smo se vratili u Zagreb; ja iz Frankfurta, on iz Münchena – kaže Lovren.

Trenirali ste na Maldivima?

– Ne, na tom predivnom bijelom pijesku nisam ni potrčao. Ne bih od toga imao ništa, jer se cijeli otočić šetnjom obiđe za pola sata, a i bilo je prevruće, stalno između 35 i 40 Celzijevih stupnjeva. Želio sam se dobro odmoriti jer me protekla polusezona potpuno iscrpila. A već od sljedećega tjedna krećem u puni pogon. Već sam se dogovorio s kondicijskim trenerom Rakom da ću svaki dan posjećivati njegovu teretanu.

Želim nove trofeje

Lyon vas želi pod svaku cijenu, Tottenham također. Kako se nosite s tim?

– Lagano. Dinamov sam igrač i sa svojim klubom želim i u 2010. godini osvajati trofeje. Priče o transferu ne opterećuju me, niti vodim brigu o tome. Klub će odlučiti što je najbolje i svaku ću odluku prihvatiti – zaključio je Lovren, koji je izlet na Maldive preporučio suigračima Badelju i Barbariću.

Ključne riječi

Komentara 15

MA
maraton
11:56 02.01.2010.

Hrvatska triba zatvoriti sve fakultete i sve mlade u nogometaše.Onaj ko ne more bit nogometaš triba poći u Hercegovaca na edukaciju o lakoj zaradi.To je cila filozofija.

SE
senior
10:21 02.01.2010.

Ima se može se. Momak igra u našem najvećem klubu i adekvatno je za to plaćen. Osim toga on je i Dinamova\"zlatna koka\".

PU
Pukovnik
08:57 02.01.2010.

Šta ti je 30 tisuća eura za jednog nogometaša da si priušti ovakav odmor, sitniš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije