Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska liga

Lovren skrivio 11-erac i dobio crveni karton

'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Dejan Lovren(5).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
03.02.2013.
u 17:00

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren dobio je crveni karton u 90. minuti utakmice 23. kola francuskog prvenstva Ajaccio – Lyon (3:1).

Sudac je našem Lovrenu pokazao put u svlačionicu nakon što je Lyonov branič u svom kaznenom prostoru prekršajem zaustavio suparničkog igrača. Ajaccio je udarcem s bijele točke samo potvrdio pobjedu.

Lovrena je tijekom utakmice pri jednom dvoboju uz aut-liniju pomoćni sudac slučajno udario zastavicom. Gosti su imali priliku da se pobjedom bodovno izjednače s vodećim PSG-om na ljestvici.

Strijelci za domaće bili su Mutu (2) i Belghazouani, a Lyon je prvi poveo pogotkom Lacazette.

 

Komentara 1

NI
Nini istrijan
15:24 04.02.2013.

Od 23 utakmica francuske lige Lovren je odigrao nepotpunih 12 na kojima je zaradio 3 crvena i jedan zuti karton i apsolutno je prvi na ljestvici najkaznjenijih igraca. Mislim da ga je Ibra trebao malo jace zakaciti tako da se mozda na bolje promijeni u glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije