Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATI ŠTO SE DOGAĐA

Lovren se oglasio oko vlasnika koji je otvorio teretanu, njegova poruka je jasna

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
01.02.2021.
u 20:35

"Podrška Andriji Klariću", napisao je Lovren na Instagramu.

U Zagrebu na Trešnjevci vlasnik Quantum Premium Gyma Andrija Klarić u ponedjeljak ujutro u 6 sati otvorio je svoja vrata usprkos mjerama Stožera, a policija je stigla ispred teretane. Nakon što su sve popisali, Klarića koji je sve prenosio uživo na svom Facebook profilu priveli su na razgovor. Stigao je i Državni inspektorat, a svi koji su vježbali u teretani napustili su prostor. Vlasnik je angažirao i odvjetnike.

Kako je kasnije izvijestila zagrebačka policija 51-godišnji vlasnik je priveden u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke na kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Širenje i prenošenje zarazne bolesti.

A o ovoj se temi oglasio i Dejan Lovren. Branič Zenita na priprememama u Dubaiju, no očito prati što se događa u Hrvatskoj.

"Podrška Andriji Klariću", napisao je Lovren na Instagramu.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 32

DU
Deleted user
23:11 01.02.2021.

Koliko ja vidim , a može i svatko na internet TV ,na stadionima po čitavom svijetu ima navijača , a jedino u E.U. se igra u tišini.

JP
jure.petrovic.3
22:22 03.02.2021.

Isti taj Lovren 20.03.2020. Komentirao ljude zbog toga što su se družili odnosno živili normalno... Ništa nemam protiv čovjeka koji je otvorio teretanu al ljudi koji mijenjaju mišljenje iz dana u dan su dno dna....

DU
Deleted user
22:38 01.02.2021.

Izgooglati malo Jure Klarić i preporuka čitati s razumijevanjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije