Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJSKA GUŽVA

Lovren pred cijelim svijetom pružio podršku srpskome asu: Pretjeruju, gazi!

Dejan Lovren
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/4
21.01.2021.
u 10:13

Đoković je u srijedu morao ponovno objašnjavati da je bio dobronamjeran, a ne sebičan ili nezahvalan

Novak Đoković zatekao se usred medijske gužve nakon što je uputio otvoreno pismo Craigu Tileyju, direktoru Australian Opena, u kojemu ga je pozvao da omogući bolje uvjete tenisačima, a ima ih više od sedamdeset kojima je naređena stroga dvotjedna karantena otkako su doputovali u Australiju.

Đoković je iznio nekoliko prijedloga što bi se dalo poduzeti, međutim, nisu svi njegove ideje shvatili kao nešto pozitivno. Stoga se ponajbolji tenisač svijeta u srijedu ponovno obratio sa svoga profila na Instagramu, a kroz nekoliko rečenica ponovio je da je samo bio dobronamjeran, a ne sebičan ili nezahvalan.

Zanimljivo, podršku mu je pritom pružio i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren: "Pretjeruju, ali što ćeš. Gazi kada se sve otvori", napisao je na Đokovićevu profilu naš branič, koji se ovih dana napokon našao na večeri sa starim prijateljem Eduardom da Silvom.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
12:49 21.01.2021.

čemu ovo isticanje nacionalnosti: "pružio podršku srpskom asu"...pa on je individualni svjetski tenisač...osim ako VL nema zadatak da Srbima liječi komplekse ovakvim člancima

Avatar majkuvam
majkuvam
12:23 21.01.2021.

Jel tko tjerao tenisače u Australiju?Jel nisu prije znali što ih čeka.Prema tome nemaju nikakvo pravo sada cmizdriti jer su dobro plaćeni.

AN
Anemija
11:40 21.01.2021.

Razvidno je da Đoka u zadnje vrijeme previše Draže pije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije