Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast
Povratak na članak

Losert nosi zastavu na OI u Londonu: Ovo je kruna karijere

I službeno je objavljena odluka 38. sjednice Vijeća HOO-a po kojoj je prednost pred Hinićem, sestrama Zaninović i ostalim kandidatima dobio rukometni vratar

Komentari 6

TE
termit
14:33 09.07.2012.

žalosno kako su svi odabiti jednoglasni? to bi značilo da nitko ne misli!

VL
JO
jolly
15:55 09.07.2012.

do sada je bilo po HDZ liniji, a ovaj put je kukurikuu.

VL
MB
mali_bekrija
17:22 09.07.2012.

Jadno je kako je Goluža svojim nesportskim izjavama pridonio tome da Zaninovićke ne nose zastavu ... nego ju nosi DRUGI golman rukometne reprezentacije. Svaka mu čast, ali po čemu je on MVP ?!?!

VL
MA
Majur
19:59 09.07.2012.

@mali bekrija Pitas zasto je on to zasluzio.....zato sto su mu to CETVRTE igre,zato sto je osvojio dva zlata,zato sto ima iza sebe uzornu karijeru i prije svega sto je kao sportas-covjek uvijek bio kulturan,skroman,nikad se nije pre.eravao u javnosti,nije prostacio poput mnogih drugih i kao takav je zasluzio imat cast nosit pred tolikim ljudima na svijetu nasu lijepu zastavu.....sestre Zaninovic ce imat priliku je nosit,ali ju je on prije njih zasluzio...

VL
MB
mali_bekrija
20:12 09.07.2012.

@majur Ne čitaš sa razumijevanjem. Gdje ja to sporim njegove uspjehe ? Samo kažem da zastavu treba nositi ISTAKNUTI (prepoznatljivi) POJEDINAC koji od zadnjih igara ostvaruje zapažene uspjehe, a on to ni po jednom kriteriju nije.

VL
MA
Majur
20:21 09.07.2012.

@bekrija Ne trebamo se prepirati,stvar je kako covjek gleda na neke stvari,a ti izgleda bolje znas koji su kriteriji odlucivanja stjegonose....ako ti kazes da on to nije ni po jednom kriteriju zasluzio onda ne trebamo vise o nicemu pricati...moram tako i tako ici,sve najbolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.