Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA NAM TEORIJA

Loše vijesti za Hrvatsku: Egipat je svladao Bahrein, u jako smo lošoj situaciji

Main Round - Bahrain v Egypt
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
1/4
21.01.2023.
u 17:06

Hrvatska mora pobijediti Belgiju i Bahrein, a Danska izgubiti od Egipta. Samo to nam ne bi bilo dovoljno nego moramo nadoknaditi i puno lošiju gol razliku. Hrvatska je trenutačno na + 9, a Danska je na +30.

Loše vijesti stigle su za hrvatsku rukometnu reprezentaciju na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Bahrein nije uspio iznenaditi Egipat koji je slavio s 26:22 i tako prošao u četvrtfinale.

Šanse Hrvatske za četvrtfinale uoči ove utakmice bile su male, a sada su se dodatno smanjile. Izabranici Hrvoja Horvata samo u jednom slučaju mogu proći u četvrtfinale.

Naime, Hrvatska mora pobijediti Belgiju i Bahrein, a Danska izgubiti od Egipta. Samo to nam ne bi bilo dovoljno nego moramo nadoknaditi i puno lošiju gol razliku. Hrvatska je trenutačno na + 9, a Danska je na +30.

To je jako teško očekivati jer će Danska sigurno još popraviti gol razliku protiv slabašnog SAD-a. Stoga bi bilo ogromno čudo kada bismo kauboje gledati među osam najboljih država.

Standings provided by Sofascore

Komentara 4

Avatar trabanti
trabanti
22:29 21.01.2023.

Naše šanse za četvrtfinale su realne i vrlo, vrlo visoke. Jer, Egipat će dobiti Dansku sa 62 razlike! Mi Bahreinu dajemo 105 komada, primimo 2 - i već smo u četvrtfinalu. ............

DU
Deleted user
19:14 21.01.2023.

Ni smo ni u kom slucaju smjeli podcjeniti Egipat,to sada debelo placamo....

Avatar 20006777
20006777
17:44 21.01.2023.

Izbornik nema autoriteta a sve računice padaju u vodu. odigrajte još te dvije utakmice i sretan povratak u domovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije