Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO ATLETICO

Loše vijesti: Šime Vrsaljko zarazio se koronavirusom!

Šime Vrsaljko
Foto: DPA/PIXSELL
10.08.2020.
u 14:08

Atletico je napomenuo da se zaraženi nalaze u samoizolaciji te da će u ponedjeljak svi igrači i klupsko osoblje ponovno biti testirani.

Atletico Madrid potvrdio je da je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko pozitivan na koronavirus.

Dan prije polaska u Lisabon, gdje će se održati završnica Lige prvaka, Atletico Madrid u nedjelju je objavio da su dvije osobe pozitivne na koronavirus. Klub prvotno nije objavio imena, a sada je potvrdio da su zaraženi Vrsaljko i  Angel Correa.

Atletico je napomenuo da se zaraženi nalaze u samoizolaciji te da će u ponedjeljak svi igrači i klupsko osoblje ponovno biti testirani.

Atletico Madrid u četvrtak na stadion Jose Alvalade u četvrtfinalu igra protiv Leipziga, a pobjednik tog dvoboja u polufinalu ide na boljeg iz susreta Atalanta – PSG.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Warded
Warded
14:29 10.08.2020.

Šime će to pretvorit u CRORONU👍

Avatar Joejordan
Joejordan
14:54 10.08.2020.

Vratit će se Šime još jači ne može njemu korona ništa.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:28 10.08.2020.

Niš čudno.. Šime je naš hrvatski ćovik koji neda ni milimetra svog hrvatskog koronavirusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije