Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - ISTRA 2:1

Lokosi pobjedom zaključili jesen

Tomislav Puljić Ivan Peko
Sanjin Strukić/PIXSELL
05.12.2009.
u 17:46

Pobjedom 2:1 (2:1) protiv Istre 1961 nogometaši Lokomotive zaključili su jesen i nasmijani otišli na dvoipolmjesečni odmor.

Po dva puta uzdrmali su okvir vrata i domaći i gosti, a Lokomotiva je bila bolja baš za taj jedan gol više u Lovrićevoj mreži. Puljani su poveli u 6. minuti, nakon što se Roce "ušuljao" između domaćih braniča, zaobišao Kelavu i pogodio mrežu.

No, dvije minute poslije, nakon Antolićeva kornera, Puljić je udarcem glavom izjednačio. Iskrilo je u oba šesnaesterca, gosti su također uzdrmali gredu (Švrljuga sa 35 metara u 19. minuti!), Šehić je imao dvije krasne zgode za Istru, a Vrsaljko za "lokose". No, na odmor je Lokomotiva ipak otišla s prednošću, drugi je pogodak udarcem s 25 metara zabio Peko.

U nastavku je Traore iz slobodnog udarca sa 30 metara pogodio vratnicu (57.), Lokomotiva je odigrala tri dobra protunapada, no mreže se više nisu tresle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije