Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KRANJČEVIĆEVOJ

Lokomotiva i Varaždin odigrali bez golova, ostali su dužni malobrojnim gledateljima

Zagreb: U 21. kolu HNL-a susreli se NK Lokomotiva i NK Varaždin
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
02.02.2024.
u 19:00

Oba sastava ostala su dužna malobrojnim gledateljima koji su došli u Kranjčevićevu, gosti iz Varaždina niti jednom nisu ozbiljnije zaprijetili domaćem golu, dok su dvije najbolje prilike domaćih stigle u 83. i 85. minuti.

U prvoj utakmici 21. kola HNL-a Lokomotiva i Varaždin su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrali 0-0.

Oba sastava ostala su dužna malobrojnim gledateljima koji su došli u Kranjčevićevu, gosti iz Varaždina niti jednom nisu ozbiljnije zaprijetili domaćem golu, dok su dvije najbolje prilike domaćih stigle u 83. i 85. minuti. Prvo je odličan udarac Fetaja koji je išao pod gredu odbio Zelenika, dok je malo kasnije Mersinaj malo zakasnio na ubačenu loptu na drugoj vratnici i umjedto lopte pogodio koljenom u glavu vratara Varaždina.

VEZANI ČLANCI:

Peta Lokomotiva sada ima 28 bodova, jedan više od šeste Gorice, dok je Varaždin ostao osmi sa 22 boda, jednim manje od sedmog Slavena Belupa, a četiri više od devete Istre 1961.

Na čelu su Rijeka i Hajduk sa po 41 bodom, četiri manje uz utakmicu manje ima treći Dinamo, dok je na dnu Rudeš sa samo četiri boda.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije