Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Sopić uoči Istre: Rujevica će biti puna, dat ćemo maksimum pred divnom publikom

Rijeka: Trener Željko Sopić i igrač Veldin Hodža na press konferenciji, UECL, Lille
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
02.02.2024.
u 16:41

– Vraćamo se na Rujevicu, vidim da će sigurno biti pun stadion. Vjerujemo da će igrači dati maksimum pred ovom divnom publikom. Imamo određenih problema s ozljedama, s obzirom na dvije gostujuće utakmice koje su uzele svoj danak, izjavio je Željko Sopić

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Istru 1961 (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) u utakmici 21. kola SuperSport HNL-a.

– Vraćamo se na Rujevicu, vidim da će sigurno biti pun stadion. Vjerujemo da će igrači dati maksimum pred ovom divnom publikom. Imamo određenih problema s ozljedama, s obzirom na dvije gostujuće utakmice koje su uzele svoj danak, izjavio je Željko Sopić, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Istre 1961.

Rijeka i Istra 1961 ove sezone odigrali su dva ogleda, u utakmici na Rujevici bijeli su slavili 6:0, dok je ogled u Puli završio podjelom bodova (1:1).

– Istra je momčad koja gdje god gostuje igra svoj nogomet. Oni gaje španjolski stil nogometa. Mi znamo da ih moramo napasti pa ćemo vidjeti. Moramo pokazati gard pobjednika, rekao je Sopić.

Utakmicu protiv Istre 1961 najavio je i Ivan Smolčić.

– Istra je dobra ekipa, željna nadigravanja sa svakim u HNL-u. Igraju jako lijep nogomet i očekujem dobru utakmicu, rekao je Ivan Smolčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije