Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjava ga naljutila

Lloris već nakon nekoliko dana nezadovoljan Villas-Boasom

\'Lyon\'s french goalkeeper Hugo Lloris (2ndL) jumps to grab the ball during the French L1 football match Brest vs Lyon on August 20, 2011 in Brest, western France. AFP PHOTO / FRED TANNEAU\'
AFP
04.09.2012.
u 14:53

– Hugo nije baš cijenio komentare svojeg trenera. Ali ja neću stvarati problem koji mi ne treba danas

Hugo Lloris prije samo nekoliko dana prešao je za 10 milijuna eura iz Lyona u Tottenham, a već je nezadovoljan svojim novim trenerom Villas-Boasom. Odmah po njegovu dolasku dosadašnji prvi vratar Spursa, 41-godišnji Brad Friedel protiv Norwicha je odigrao vrhunsku utakmicu, a trener Tottenhama izjavio je da će se Lloris morati namučiti kako bi se izborio za mjesto u početnoj postavi. Francuskom vrataru ta izjava nije najbolje sjela, tvrdi francuski izbornik Didier Deschampes.

– Hugo nije baš cijenio komentare svojeg trenera. Ali ja neću stvarati problem koji mi ne treba danas – rekao je Deschampes.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije