Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Ljubičić: Uzbuđen sam, prvi put igram na središnjem terenu!

\'03.02.2011., Dom sportova, trg Kresimira Cosica 11, Zagreb - ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, Ivan Ljubicic (Hrvatska) - Daniel Brands (Njemacka).   Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
24.06.2011.
u 10:06

- Sav je pritisak na Murrayu, nije isto igrati u Queen'su i u 3. kolu Wimbledona - smatra Ivan

- Kad sam izjednačio svoj najbolji rezultat u Wimbledonu, mora da sam ovdje igrao jako dobro - našalit će se na svoj račun Ivan Ljubičić koji će danas kao jedini preostali Hrvat u Wimbledonu po treći put u karijeri igrati u 3. kolu najvećeg svjetskog turnira. Ukrajinac Sergej Stahovski pao je u 2. kolu u tri seta (6:4, 6:4, 6:2).

Na travi igram najlošije

- Kad smo dolazili na teren, mislio sam da nećemo završiti meč, da ćemo odigrati dva seta, no neću se buniti što nije tako. Počelo je dobro, završilo još bolje. Iako je bilo puno teže nego što to rezultat govori - priznaje Ljubo, koji će se za prvi ulazak u drugi tjedan Wimbledona boriti protiv jedinog aduta domaćina i četvrtog tenisača svijeta Andyja Murraya. Igrali su dosad šest puta, svaki od njih postigao je po tri pobjede. Posljednju je izborio Ljubičić lani u četvrtfinalu ATP turnira u Pekingu (6:3, 6:2). - Moram igrati briljantno da bih ga svladao. Murrayu je trava najbolja podloga, a meni najlošija. Nema pritiska, idem po pobjedu. Neće mu biti lako igrati - jedno je osvojiti Queen's, a sasvim drugo igrati u Wimbledonu, gdje je pritisak na Murraya uvijek ogroman. Nekad se zna nositi s time, a nekad ne - kaže Ivan.

Komentara 6

MO
moviefreak
12:33 24.06.2011.

Ako hoćete gledati najnovije filmove online posjetite www.moje-kino.netai.net ! Ne treba ništa platiti, niti se registrirati... :) Filmovi su doslovno novi, tek došli u hrvatsku! Aha da, i imaju TITLOVE (na hrvatskom :P) www.moje-kino.netai.net - odlična stranica!

OB
-obrisani-
13:16 24.06.2011.

endi marej-ortodox celt......oduvace ljubicica kao tornado....

Avatar that_good
that_good
15:11 24.06.2011.

Može li mi netko reci u koliko počinje meč danas i da li ce biti prijenosa na HTV - u 2 ? Hvala unaprijed !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije