Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ LASK-A

Ljubičić se preporodio, a i dalje gleda Hajduk. Komentirao nam je ponudu od osam milijuna eura

Hrvatski dragovoljac i Hajduk sastali se u 24. kolu HT Prve lige
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
21.03.2023.
u 22:15

Jedno vrijeme nije igrao, no Marin Ljubičić kasnije se vratio u reprezentaciju. Bilo je govora o transferu, želio ga je Sporting, a otkrio je da je kod njega bila ludnica kada su juniori splitskog kluba nastupali u Ligi prvaka.

Marin Ljubičić u dobrom je raspoloženju stigao na okupljanje mlade hrvatske reprezentacije. Kako i ne bi, u prošlom je kolu opet bio strijelac za svoj LASK. Ljubičić je u 22. nastupu postigao 15. gol. U 22. kolu austrijske Bundeslige, Hartberg i LASK igrali su 2:2, a mladi hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 65. minuti i 22 minute kasnije donio bod svom klubu. Dva pogotka u četiri utakmice, nimalo ne zvuči loše...

- Nije me bilo na dvije utakmice. Bio sam bolestan i nisam konkurirao za momčad desetak dana. Imao sam i pad u formi, no sada sam zadovoljan. Tako treba nastaviti - kazao je Ljubičić.

U šest mjeseci u Austriji doživio je preporod.

- Slažem se. Prihvatili su me dobro, sve mi je krenulo kako treba. Pomogao mi je i taj moj adrenalin, sve je kako treba. Ne znam što više kazati - kaže Ljubičić.

Mladog napadača naše reprezentacije zadnjih se tjedana povezuje s transferom u lisabonski Sporting. Kako pišu Portugalci, postojala je i ozbiljna ponuda Brage, koja je Austrijancima ponudila čak osam milijuna eura.

20.03.2023. Velika Gorica - Okupljanje mlade nogometne reprezentacije Hrvatske u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Željko Hladika/Pixsell

- Dobro mi to dođe za samopouzdanje. No, ima tu malo istine, pa malo i neistine. Samo se trebam fokusirati na rad, sve ostalo će doći.

Što očekuje od ove reprezentativne akcije?

- Ovo nam je zadnja priprema za Euro. Odradit ćemo to kako treba. U napadu je najveća konkurencija, ne samo kod nas, već i u A reprezentaciji. No, imamo jako dobru momčad koja je spremna ostvariti najveći rezultat.

Komentirao je uspjeh mlade Hajdukove momčadi u Ligi prvaka.

- Ne čujem se s njima, oni su mlađi, nismo se toliko podudarali u treninzima. Kod mene je bila ludnica kada sam gledao jedanaesterce. Ponosan sam na dečke. Nadam se da će slaviti protiv Milana - zaključio je Ljubičić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije