Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stockholm

Ljubičić pobijedio Dodiga istim omjerom kao i ljetos u Umagu

\'Ivan Ljubicic of Croatia hits a return to Arnaud Clement of France during their second round match at the Stockholm Open tennis tournament in Stockholm October 21, 2010.  REUTERS/Bob Strong    (SWED
Reuters
22.10.2010.
u 17:21

Ivan Ljubičić ponovo je bio uspješniji od svog imenjaka Dodiga.

U srazu dvojice hrvatskih tenisača u četvrtfinalu ATP turnira u Stockholmu (nagradni fond od 600.000 eura) pobijedio je stariji od njih (31 godina, prema Dodigovih 25), i to sa 4:6, 6:2, 6:4.

U istom omjeru kao i u njihovu dvoboju u Umagu ove godine, samo što su drugi i treći set zamijenili mjesta (4:6, 6:4, 6:2).

Susret dvojice Hrvata potrajao je dva sata i 20 minuta. Dodig, koji je u Stockholmu prošao kvalifikacije, odlično se držao, ali je Ljubo češće dolazio do prilike za break.

Iskoristio je tri od sedam (Dodig je imao samo jednu i nju je realizirao), a pogodio je i deset asova (Dodik 6).

Ljubičićev suparnik u polufinalu pobjednik je švicarskog dvoboja između Rogera Federera i Stanislasa Wawrinke. Dakle, hrvatsko-švicarski obračun u poluzavršnici bio je neizbježan.

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:28 22.10.2010.

Bravo Ivane (Dodig) za pobjedu nad Kamkeom! Nigdje članka, ni spomena o toj pobjedi... ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije