Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok na Otoku

Liverpoolov vratar dobio prijeteće poruke, policija pokrenula istragu

Loris Karius Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.05.2018.
u 08:30

Prijeteće komentare na društvenim mrežama uzimamo maksimalno ozbiljno – kaže glasnogovornica liverpoolske policije

Liverpoolov vratar Loris Karius bio je tragičar finala Lige prvaka. Njemački čuvar mreže u kijevskom porazu svojih Redsa protiv Reala (1:3) dvaput je pogriješio i Madriđanima darovao dva gola.

Nakon utakmice 24-godišnji Loris bio je emotivno slomljen i sa suzama u očima tražio je od Liverpoolovih navijača da mu oproste. Bio mu je to sigurno najgori dan u nogometnoj karijeri.

Loris Karius Liverpool
1/28

Suigrači i većina Liverpoolovih navijača dali su podršku mladom vrataru, ali očito ima i onih koji mu teško mogu oprostiti pogreške u finalu.

Na društvenim mrežama pojavile su se morbidne poruke u kojima mu se prijeti, kao i njegovoj djevojci i obitelji. Liverpoolska policija pokrenula je istragu.

"Ubit ću ti djevojku", "Nadam se da će ti cijela obitelj umrijeti", samo su neke poruke koje su šokirale javnost na Otoku.

– Prijeteće komentare na društvenim mrežama uzimamo maksimalno ozbiljno i svatko tko bude identificiran bit će saslušan – kaže glasnogovornica liverpoolske policije.

Loris Karius Liverpool
1/15

Komentara 8

AN
Antiflašist
08:48 28.05.2018.

Srecom pa nitko u zivotu ne grijesi , svi uvijek naprave maksimum i dostigli su sve u zivotu sto su sanjali. Ma koja to bu dala moze prva baciti kamen a da nije licemjer? Civilizacija ne napreduje vec nazaduje, jasnoo je da se ljudska rasa zastranila totalno i da je najgora stvar koja se desila planeti zemlji.

DU
Deleted user
10:30 28.05.2018.

I najbolji grijese ali takvi nevjerovatni propusti na najvisem nivou. Mogu i moraju mu oprostiti ali ne vjerujem da bi trebao i da ce ponovo dobiti sansu stati na gol Liverpula.

PA
pappmisi
11:57 28.05.2018.

Sad cem ga svi braniti jos ce on ispasti pacenik !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije