Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BAŠ SPAVAO

Emotivna poruka tragičara finala, o njemu progovorio i Lovren

Loris Karius Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.05.2018.
u 18:55

- Zabili su gol na iznenađujuć način, no pokušavali smo se vratiti. I vratili smo se, ali onda su oni zabili jedan od najljepših pogodaka u Ligi prvaka ikad - rekao je Lovren

Veliki tragičar Liverpoola u finalu Lige prvaka bio je vratar Loris Karius koji je u porazu 1:3 poklonio dva gola Realu.

Karius je odmah nakon utakmice u suzama otišao pred navijače redsa te tražio njihov oprost, a danas se svima obratio putem društvenih mreža emotivnom porukom.

- Nisam baš nešto spavao. Scene mi stalno prolaze kroz glavu. Beskrajno mi je žao suigrača, vas navijača i ljudi u klubu. Znam da sam zabrljao s dvije pogreške i da sam vas sve razočarao. Želim vratiti vrijeme, ali to je nemoguće. Još mi je gore jer smo imali osjećaj da možemo dobiti Real, dugo smo bili u utakmici. Hvala svim navijačima koji su stigli u Kijev i dali nam podršku, čak i nakon utakmice. Ne uzimam ovo zdravo za gotovo, još jednom smo pokazali kakva smo obitelj. Hvala vam, vratit ćemo se jači - poručio je Karius.

Loris Karius Liverpool
1/15

U obranu suigrača stao je Dejan Lovren.

- Sad će svi upirati prstom u golmana, mi pobjeđujemo zajedno, pa zajedno i gubimo, stojimo uz njega. Žao mi je navijača, obećajem da ćemo se iduće sezone vratiti još jači - rekao je hrvatski branič pa se osvrnuo na utakmicu.

- Teško je. Ne mogu vam ovo opisati, slomilo mi je srce. Užasno je teško. Nismo utakmicu zamišljali na ovaj način, imali smo sasvim drukčiju sliku u glavi. Zabili su gol na iznenađujuć način, no pokušavali smo se vratiti. I vratili smo se, ali onda su oni zabili jedan od najljepših golova u Ligi prvaka ikad.

 


 

Komentara 12

Avatar Idler 3
Idler 3
19:08 27.05.2018.

Vratili se budeju sljedeće sezone jači....s drugim vratarem !!!

Avatar Orlando!
Orlando!
20:56 27.05.2018.

Svake godine sa nestrpljenjem čekam to finale i svaki put se razočaram, a sinoć posebno...... pa Rudeš bi bolje odigrao golman bi sigurno bolje branio, onakvih grešaka nema ni u zupanijskoj nogometnoj ligi.

PR
propalismoFranjoskroz
19:41 27.05.2018.

Razumijem, svatko pogriješi, 1 i 3 gol greške, ali drugi gol mi je neshvatljivo ono nepružanje ruku kod parade kod drugoga gola??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije