Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Liverpool u samo dvije minute zaključio priču protiv Salzburga

Salzburg - Liverpool
10.12.2019.
u 20:45

Dejan Lovren je igrao do 53. minute nakon što se požalio na grčeve

Napoli i Liverpool igrat će na proljeće osminu finala Lige prvaka. U posljednjem kolu skupine E nogometaši Napolija kod kuće su nadjačali Genk s 4:0 i tom su pobjedom osvojili prvo mjesto.

Poljak Arkadiusz Milik zabio je hat-trick (3., 26. i 38.), dok je Mertens (75.) iz jedanaesterca zaključio sjajnu večer talijanske momčadi.

U drugom dvoboju Liverpool je u gostima pobijedio Salzburg s 2:0. Strijelci za englesku momčad bili su Keita (57.) i Salah (58.).

Dejan Lovren je igrao do 53. minute nakon što se požalio na grčeve. 

Utakmica u Salzburgu prošla je u visokom ritmu s nekoliko sjajnih prilika s obje strane, a Redsi su priču zaključili u samo dvije minute.

Salzburg će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi.

Poredak: Liverpool 13, Napoli 12, Salzburg 7, Genk 1.

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao uoči utakmice sa Cityjem

Komentara 1

Avatar southman
southman
08:21 11.12.2019.

A sada prvenstvo i SP-stvo. Gust raspored ali sladak. YNWA !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije