Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Sarkazam ili iskrenost? Guardiola bio izravan: Da, želimo potpisati i Olma...

Pep Guardiola
Foto: DPA/Pixsell
1/3
10.12.2019.
u 19:29

Uoči sutrašnje utakmice u posljednjem kolu po skupinama u Ligi prvaka engleska je momčad u Zagreb stigla u jakom sastavu

Manchester City je uoči gostovanja u Maksimiru osigurao prvo mjestu u skupini C elitnog europskog natjecanja, pa Dinamo u tome vidi svoju priliku.

Uoči sutrašnje utakmice u posljednjem kolu po skupinama u Ligi prvaka engleska je momčad u Zagreb stigla u jakom sastavu bez obzira što nedostaju John Stones, David Silva, Sergio Aguero, Aymericu Laporte te suspendirani Fernandinho.

Cityjev menadžer Pep Guardiola na konferenciji za medije u Maksimiru istaknuo je koliko se divi Dinamovoj zvijezdi Daniju Olmu.

- On nije nikakvo iznenađenje. Dolazi iz Barcelone i jedan je od najboljih igrača do 20 godina. Drago mi je da igra dobro u prvenstvu i Ligi prvaka - rekao je Pep Guardiola te objasnio glasine kako City želi dovesti Olma:

- Svakog mjeseca želimo potpisati sto igrača i Olmo je definitivno jedan od njih. 

- Dinamo je iznenađenje od samog starta Lige prvaka. Petković, Olmo i ostali su odlični igrači i vjerujem da bi prolaz Dinama bio veliko dostignuće - rekao je Pep Guardiola te dodao kako njegova momčad sutra ide po tri boda.

- Imamo neke ozlijeđene igrače, ali ćemo sutra igrati u jakom sastavu. Naravno, idemo na pobjedu - rekao je Cityjev menadžer. 

- Želimo pobjedom u Zagrebu završiti skupnu fazu Lige prvaka - rekao je u uvodu Cityjev igrač İlkay Gündoğan. 

Pratili su Dinamove igre u Ligi prvaka.

- Pokazali su da su jak protivnik i mislim da su mogli osvojiti i više bodova do sada. U našoj utakmici na Etihadu bilo je jako teško i zabili smo drugi gol tek u sudačkoj nadoknadi. Zato očekujem jednako tešku utakmicu sutra - rekao je Gündoğan.

Njemački reprezentativac je istaknuo kako je teško uvijek biti na vrhu.

- Teško je uspješno igrati svake sezone. Moramo se što prije vratiti na razinu na koju smo bili prošlih sezone. Međutim, veliki je to izazov za nas. Takve se stvari događaju ne samo u nogometu, već i u životu. Moramo raditi naporno i vratiti se na pravi put - rekao je  İlkay Gündoğan i zaključio:

Nemamo toliko samopuzdanja kao prije. No, jaki smo mentalno, atmosfera u svlačionici je jako dobra. Sutra krećemo od rezultata 0:0 i želimo pobijediti Dinamo. 

>> Pogledajte što je Nenad bjelica rekao uoči utakmice sa Cityjem

Komentara 4

Avatar toxic alien
toxic alien
20:39 10.12.2019.

"Svakog mjeseca želimo potpisati sto igrača..."! Sta ce vam? Imate ih stotinu na posudbama! Ovi "filthy-rich" klubovi danas ne kupuju igrace zato sto im trebaju, nego zato da ne bi potpisali za opoziciju! Hajde Pep, kazi nam koliko igraca iz prve postave Manchester Cityja je poniklo u vasoj omladinskoj skoli?

DU
Deleted user
22:45 10.12.2019.

Sretno Dinamo, samo hrabro.

PR
prajdali100
20:36 10.12.2019.

Modri moraju ostaviti srce na terenu.Samo to tražimo a što će biti biće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije