Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT NA ANFIELDU

Liverpool se zamalo osramotio: Četvrtoligaš zabio gol iz kornera i izborio remi

Liverpool
Foto: Reuters
1/6
08.01.2016.
u 23:31

Brad Smith je uspio postići pogodak za 2:2 i time svojoj momčadi osigurati uzvratnu utakmicu na Anfieldu u kojoj će tražiti prolaz dalje.

Jurgen Klopp je zbog velikog problema s ozljedama u trećem kolu FA kupa u utakmici s četvrtoligašem Exeterom na travnjak morao poslao rezerve, a od standardnih je prvotimaca zaigrao tek Christian Benteke i moglo ga je to skupo koštati. Exeter je do 73. minute imao pobjedu u svojim rukama, no onda je Liverpool uspio zabiti za konačnih 2:2 i izboriti uzvratnu utakmicu, piše Goal.

Domaća je momčad iznenadila Liverpool i u devetoj minuti povela zahvaljujući Tomu Nicholsu koji je u pogodak pretvorio dodavanje Jamieja Reada. No redsi su se vratili nakon samo tri minute. Christian Benteke se uspio izboriti za loptu i poslati Jeromeu Sinclairu koji je zabio za 1:1 i upisao svoj prvi pogodak za seniorsku momčad.

Exeter nije mogao poželjeti da na bolji način završi prvo poluvrijeme. Na gol je umjesto Simona Mignoleta u ovoj utakmici stao Adam Bogdan i nije se nimalo proslavio. Lee Holmes mu je uspio zabiti pogodak direktno iz kornera!

I 17 minuta do kraja susreta Brad Smith je uspio postići pogodak za 2:2 i time svojoj momčadi osigurati uzvratnu utakmicu na Anfieldu u kojoj će tražiti prolaz dalje.

A PSG je u 20. kolu francuskog prvenstva kod kuće slavio protiv Bastije 2:0 i tako upisao 17. pobjedu. Parižani imaju čak 22 boda više od drugoplasiranog Monaca...

>> Liverpool postao NK Bolnica: Klopp zbog ozljeda mora u šoping

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije