Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hull ispao

Liverpool se poigrao s West Hamom, Bilićev prvi poraz od Redsa

West Ham - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
Autori: Hina, Goal.com
14.05.2017.
u 18:13

Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu.

Liverpool je u 37. kolu engleskog prvenstva slavio na gostovanju kod West Hama 4:0 te tako napravio veliki korak prema Ligi prvaka sljedeće sezone.

Redsi su već u 11. minuti mogli do vodstva, ali udarac Matipa zaustavlja okvir gola. Nastavila se dominacija gostiju, a do zasluženog vodstva stigli su u 35. minuti kada je Sturridge pobjegao obrani gostiju, zaobišao Adriana i zabio za 1:0. U samoj završnici prvog poluvremena čekićari su mogli do izjednačenja, ali iz blizine Ayew pogađa okvir gola, a iz novog pokušaja brani mu Mignolet.

Liverpool je posao riješio u nastavku. Coutinho je u razmaku od pet minuta dva put lijepo pogodio za 3:0, a konačnih 4:0 u 76. minuti postavio je Origi, piše Goal.

Inače, ovo je prvi Bilićev poraz od Liverpoola otkako je bivši hrvatski izbornik stigao u Englesku. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu.

Redsi su pak ovom pobjedom došli na korak do Lige prvaka, koju moraju potvrditi za tjedan dana na Anfieldu protiv Middlesbrogha. 

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Nogometaši Hull Citya ispali su iz engleske Premijerlige nakon što su poraženi u gostima kod Crystal Palacea s 0-4. 

Crystal Palace je u odlučnoj utakmici za ostanak posve nadigrao momčad Hulla i slavio s velikih 4-0 golovima Wilfrieda Zahe (3), Christiana Bentekea (34), Luke Milivojevića (85pen) i Patricka van Aanholta (90).

Domaćini su pobjedom osigurali ostanak, dok se Hull pridružio Sunderlandu i Middlesbroughu koji napuštaju elitni razred. Hull prije zadnjeg kola ima četiri boda manje od Swanseaja, pa su ovih ishodom odahnuli i Velšani. 

Komentara 2

VI
viluk007
21:51 14.05.2017.

bilić će preuzeti galatasaraj, navijači ga obožavaju, uprava kluba oduševljena bilićem, eto to su večernjakovi naslovi o tom nogometnom magu,,,, buuuhaahaahaha, najlošiji trener od krista na ovamo.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:29 14.05.2017.

blefer i najveća trenerska prevara... godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije