Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOXING DAY

Liverpool preuzeo vrh Premier lige! Novi bodovi Bournemouth i Luton Town

Premier League - Burnley v Liverpool
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/7
26.12.2023.
u 20:38

U ranije odigranom susretu Bournemouth je pobijedio Fulham sa 3-0 ostvarivši četvrtu ligašku pobjedu u nizu. Tri važna boda je dohvatio i Luton Town porazivši u derbiju začelja na gostovanju Sheffield United sa 3-2

Nogometaši Liverpoola barem privremeno su preuzeli vrh ljestvice engleskog prvenstva nakon što su u susretu 19. kola Premier lige na gostovanju pobijedili Burnley sa 2-0. "Redsi" su poveli već u šestoj minuti golom Darwina Nuneza, a pobjedu je potvrdio Diogo Jota u 90. minuti.

Liverpool je još dva puta tresao suparničku mrežu, ali su golovi Codyja Gakpa u 29. minuti i Harveyja Elliotta u 55. minuti poništeni nakon asistencije VAR-a. Momčad Jurgena Kloppa je ovom pobjedom skočila na vrh ljestvice sa 42 boda, dva više od Arsenala kojeg u četvrtak očekuje ogled protiv West Hama.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Premier League - Burnley v Liverpool
1/26

U ranije odigranom susretu Bournemouth je pobijedio Fulham sa 3-0 ostvarivši četvrtu ligašku pobjedu u nizu, te sedmi susret u nizu bez poraza. Domaćin je stigao do prednosti u završnici prvog dijela golom Justina Kluiverta, na 2-0 je povisio Dominic Solanke iz kaznenog udarca u 62. minuti, a pobjedu je potvrdio Luis Sinisterra u sudačkoj nadoknadi utakmice. Bournemouth je ovom utakmicom produžio niz bez poraza na sedam kola ostvarivši protiv šestu pobjedu u zadnjih sedam kola, te četvrtu u nizu.

VEZANI ČLANCI:

Tri važna boda je dohvatio i Luton Town porazivši u derbiju začelja na gostovanju Sheffield United sa 3-2. Gosti su poveli u 17. minuti golom Alfiea Doughtyja, no Sheffield United je uzvratio s dva gola preko Olivera McBurniea (61) i Anela Ahmedhodžića (69). U nastavku susreta igrači Sheffielda su zabili još dva gola, ali oba u vlastitu mrežu.

U 77. minuti je Jack Robinson nesretno ubačaj Carltona Morrisa skrenuo u vlastitu mrežu, a četiri minute kasnije je i Anis Ben Slimane skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Slimane se u sudačkoj nadoknadi mogao iskupiti, ali je pucao pored gola. Bila je to druga uzastopna pobjeda Lutona koji se i dalje nalazi u zoni ispadanja, ali je zona spasa udaljena samo jedan bod.

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Komentara 1

DE
Dex
21:21 26.12.2023.

da sa utakmicom više od Arsenala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije