Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO IZNENAĐENJE

Boxing Day otvoren spektaklom! Bivši napadač Newcastlea hat-trickom srušio 'svrake'

Premier League - Newcastle United v Nottingham Forest
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/7
26.12.2023.
u 16:30

Newcastle United je Chrisa Wooda kupio od Burnleyja za 30 milijuna eura. Nakon svega šest mjeseci poslali su ga na posudbu u Nottingham Forest koji ga je otkupio za 17 milijuna eura. U današnjoj utakmici vjerojatno su poželjeli da je Wood na njihovoj strani

Prva utakmica 19. kola Premier između Nottingham Foresta i Newcastle Uniteda nije razočarala. U susretu punom uzbuđenja, ali i iznenađenja, Newcastle je nastavio loš niz i na domaćem terenu izgubio rezultatom 3:1. 

Boxing Day je otvorio Alexander Isak pogotkom iz penala u 23. minuti. Međutim, Nottingham je gubio sve do kraja poluvremena, a tada su izjednačili pogotkom iskusnog Novozelanđanina, Chrisa Wooda

GALERIJA Arsenal u drami penala porazio Manchester City i osvojio engleski Superkup

Premier League - Newcastle United v Nottingham Forest
1/28

Nažalost po Newcastle, Wood je imao izvrstan dan pa je u drugom poluvremenu postigao hat-trick. Još je dvaput pronašao domaću mrežu, u 53. i 60. minuti. Koliko je danas bio dobar pokazuje i podatak da je u čitavoj sezone, prije hat-tricka zabio svega četiri gola. Njegov sugirač, Anthony Elanga, upisao je dvije asistenije.

VEZANI ČLANCI:

Zanimljivo je da je Wood bivši napadač Newcastlea od kuda je stigao u Nottingham Forest. Kada su klub preuzeli Saudijci, Wooda su doveli iz Burnleyja  za 30 milijuna eura. Svega šest mjeseci nakon što je potpisao za Newcastle, poslan je na posudbu u Nottingham koji ga je otkupio za 17 milijuna eura. 

Dan se nastavlja utakmicama Bournemoutha i Fulhama te Sheffield Uniteda i Luton Towna u 16 sati. Liverpool i Burnley se sastaju u 18:30, dok se najveći susret dana, onaj između Manchester Uniteda i Aston Ville, igra u 21 sat.

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije